Libnet.ro
UNICEF

00:07

Duster, Logan si Sandero, din nou in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Adevărul Adevărul,
Duster, Logan si Sandero, din nou in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Vanzarile de masini noi din Rusia au scazut cu 13,4% in luna februarie. Totodata, automobilele Duster, Logan si Sandero s-au mentinut si in acest an in top 25 cele mai bine vandute masini din aceasta tara. continuă pe Adevărul

Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in februarie in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate joi de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe aceasta piata au scazut cu 13,4%, la 111. 145 unitati, pe fondul problemelor cu care se confrunta economia si a deprecierii rublei, informeaza Reuters.

Becali are din nou probleme cu justitita. A fost audiat la DNA

Gigi Becali are din nou probleme cu justitia intr-un dosar in care este suspectat de marturie mincinoasa intr-un dosar de urmarire penala.

EXCLUSIV Topul celor 20 de firme fruntase la contracte publice incheiate online in ultimii doi ani - 5,3 miliarde de euro. Plus: Lukoil a castigat 732 milioane lei de la statul roman

Primele 20 de firme, care au facut cei mai multi bani din contracte publice castigate prin proceduri online sau licitatii electronice in ultimii 2 ani, si-au adjudecat contracte in valoare de peste 23,5 miliarde de lei fara TVA peste 5,3 miliarde de euro), potrivit datelor comunicate HotNews. ro de catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei. In top trei se afla mari distribuitori de medicamente: Farmexpert 902,9 milioane de euro), Mediplus Exim 703,4 milioane de euro) si Polisano 590,8 milioane de euro). De remarcat ca Lukoil, firma ruseasca implicata intr-un urias dosar de evaziune fiscala in Romania, a castigat peste 732 milioane de lei de la institutii ale statului roman, fiind pe locul 9 in top.

in Buzau, filialele celor mai mari partide, PSD si PNL, sunt macinate de razboaie interne

Daca in PNL, sefii de la Centru intentioneaza sa inlocuiasca actuala conducere cu fosti pesedisti, in PSD Buzau, s-au format doua grupari: una, care il sustine pe medicul Victor Ionita, format din oameni pusi in functii de Constantin Boscodeala, si cealalta, reformatoare, care il propune pentru Primaria Buzau pe omul de afaceri Constantin Toma, sustinut de Marcel Ciolacu, presedintele organizatiei judetene.

Pagubitii Astra avertizati din nou sa depuna toate documentele necesare pentru plata daunelor/Fondul de Garantare a Asiguratilor ar putea plati in prezent doar 8,2 milioane de lei, daca ar exista o decizie definitiva in justitie privind falimentul Astra

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a anuntat joi ca, pana la 1 martie 2016, erau aprobate la plata 2031 de dosare de dauna in contul Astra Asigurari, in valoare totala de 8,2 milioane de lei, alte 7257 de dosare fiind in curs de aprobare. FGA recomanda pagubitilor Astra Asigurari sa depuna toate documentele necesare pentru completarea dosarelor. FGA este in drept sa efectueze plati din disponibilitatile sale catre pagubitii Astra doar dupa ramanerea definitiva a hotararii de deschidere a procedurii falimentului si doar catre pagubitii care au depus cereri de plata si care au dosarele complete. Plata despagubirilor se va face in limita a 450. 000 lei pentru fiecare creditor. O decizie finala in justitie privind falimentul Astra ar putea fi anuntata pe 24 martie 2016.

Selena Gomez, din ce in ce mai hot. Si dispusa sa renunte la lenjerie (Foto)

Pare din ce in ce mai decisa sa mizeze pe atuurile daruite de natura, asa ca Selena Gomez isi asuma orice risc. Chiar si pe acela de a arata prea mult.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )