Libnet.ro
UNICEF

01:05

Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in februarie in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate joi de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe aceasta piata au scazut cu 13,4%, la 111. 145 unitati, pe fondul problemelor cu care se confrunta economia si a deprecierii rublei, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Duster, Logan si Sandero, din nou in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Vanzarile de masini noi din Rusia au scazut cu 13,4% in luna februarie. Totodata, automobilele Duster, Logan si Sandero s-au mentinut si in acest an in top 25 cele mai bine vandute masini din aceasta tara.

Sfaturile unui hacker pentru a-ti proteja mai bine informatiile

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ajuta acum oamenii sa-si protejeze mai bine datele confidentiale. in cazul in care efectuati o cautare dupa termenul best hacker in the world pe Google, unul dintre primele nume pe care le veti observa este Kevin Mitnick. Mitnick este probabil cel mai cunoscut infractor din mediul online din istoria [].

Top 3 cele mai fashion mame celebre

De ziua Femeii scopul principal al oricareia dintre noi ar trebui sa fie rasfatul absolut. Insa, lasand egoismul intr-o geanta kitchoasa, sa vorbim despre adevarata insemnatate a zilei de 8 Martie: ziua mamei. Azi e ziua cand ii raspunzi mamei la mesaje pe Facebook la secunda, cand o suni sa o duci la un restaurant frumos unde barfiti ca fetele sau sa ii arati in orice forma ca o iubesti. In articolul acesta sarbatorim mama, in primul rand, ca femeie independenta si puternica. In al doilea rand, ca entitatea care ne aminteste cand trebuie sa mancam sau sa luam haine mai groase pe noi si nu in ultimul rand, persoana spre care ne canalizam toata energia si dragostea.

Nici Ciolos nu a putut VOTA la Bruxelles in anul 2014. El promite ca va organiza mai bine alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )