Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dustin Hoffman critica industria cinematografica: Este la cel mai jos nivel din ultimii 50 de ani. La Hollywood nu conteaza cat de bun esti, ci cati bani faci

Adevărul Adevărul,
Dustin Hoffman critica industria cinematografica: Este la cel mai jos nivel din ultimii 50 de ani. La Hollywood nu conteaza cat de bun esti, ci cati bani faci

Actorul american Dustin Hoffman 77 de ani), recompensat cu doua statuete Oscar, critica in termeni duri industria cinematografica, fiind de parere ca starea cinema-ului este cea mai proasta din ultimii 50 de ani, potrivit unui interviu acordat publicatiei The Independent. continuă pe Adevărul

Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

Desi camerele GoPro sunt unele dintre cele mai compacte din lume, noul model Hero4 Session integreaza o functionalitate similara cu Hero4 intr-un pachet si mai mic. Amatorii de filme de actiune care isi doresc sa imortalizeze un cadru cat mai larg, au interactionat cu siguranta cu o camera GoPro. Aceste dispozitive foarte compacte vin cu [] Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez

Asus a anuntat oficial modelul Pegasus 2 in cadrul unui eveniment organizat de curand in China. in urma cu mai putin de un an, taiwanezii de la Asus lansau pe piata modelul Pegasus X002. Desi respectivul dispozitiv nu s-a bucurat de o popularitate remarcabila, acestia au lansat de deja un succesor, denumit Pegasus 2. in [] Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA: Alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA, a declarat ca alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca. Orice procuror isi doreste sa schimbe.

Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar

Daca ati incercat vreodata sa trageti cu o arma, dar ati realizat ca nu sunteti foarte abil, e bine de stiut ca exista o metoda mai facila prin care puteti invata. Daca va uitati la unul dintre ultimele zece filme cu Liam Nesson ati fi tentati sa credeti ca este incredibil de usor sa trageti [] Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Selfie-ul ucide, iar un turist a descoperit asta in cel mai brutal mod

Doi turisti au fost loviti de fulger in Tara Galilor, iar una dintre cauza pare a fi fost un selfie stick. Lantul muntos Brecon Beacons din Tara Galilor a fost locul unde doi turisti au murit pe parcursul weekend-ului. in mod ciudat, ambele morti au fost cauzate de fulgere in locatii diferite, iar dupa cum [] Selfie-ul ucide, iar un turist a descoperit asta in cel mai brutal mod Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CFR: Canicula va aduce restrictii la traficul feroviar. Trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri (VIDEO)

Canicula din Romania va restrictiona traficul feroviar in urmatoarele zile, spune Oana Branzan CRF), care mai precizeaza ca trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri. Astazi si maine, CFR a anuntat ca.

Bursele europene, in crestere dupa cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Actiunile europene si-au revenit marti de la cel mai redus nivel din ultimele patru luni atins cu o zi in urma, dar investitorii asteapta noi informatii legate de Grecia, pe fondul summit-ului liderilor zonei euro.

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015

Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre selectionata.

Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator la Copa America 2015. Are tot respectul meu

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre .

Cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004. Anuntul facut de un oficial spaniol

Spania se confrunta cu cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004, din cauza pericolului reprezentat de jihadisti, a declarat ministrul spaniol de Interne, Jorge Fernandez Diaz, potrivit Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )