Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eba si Iulia Albu, in cele mai bune momente ale Mondenilor

Adevărul Adevărul,
Eba si Iulia Albu, in cele mai bune momente ale Mondenilor

In editia speciala difuzata marti, de la 20. 30, la Prima TV, telespectatorii vor urmari scenele de referinta ale acestui sezon, de la aparitia Iuliei Albu la evenimente, la problemele celor 300 de spartani. continuă pe Adevărul

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

Cele mai bune metode ca sa scapi de vergeturi si retete pentru acasa pentru a le combate

De cele mai multe ori aceste inestetice cute pe piele, ne fac sa devenim complexate, sa ne simtim mai putin atractive, sa ne izolam si sa ne ferim de aparitii in public, cum ar fi la piscina.

Cele mai bune preturi la carnea de miel: cu ce oferte vin magazinele

Aproape jumatate dintre romani intentioneaza sa achizitioneze pentru Sarbatorile de Paste carne de miel sau ied. in aceste conditii, supermarketurile se intrec in oferte speciale pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Iata oferta celor mai importante lanturi de retail in aceasta perioada.

Cele mai bune fotografii documentare ajung la Bucuresti, in expozitia World Press Photo din Piata Universitatii

Fotojurnalismul la cel mai inalt nivel este prezentat la Bucuresti, in Piata Universitatii, in 140 de fotografii ce fac parte din expozitia anuala internationala World Press Photo. Expozitia este deschisa in perioada 8 29 mai, in Capitala, fiind montata in peste 100 de locuri din aproape 50 de tari si vizitata de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare editie.

Cele mai importante beneficii ale respiratiei profunde

Majoritatea dintre noi nu respiram destul de profund: viata cu ritmul ei rapid a creat oameni care respira superficial. Odata cu respiratia superficiala insa se pierd si multe beneficii de care suntem privati.

Urias ca fotbalist, spectaculos ca scriitor: autobiografia lui Pirlo se anunta a fi un best-seller. Cele mai tari pasaje

Ajuns la 34 de ani, unul dintre cei mai mari mijlocasi din istoria sportului-rege, a povestit in cartea sa, Gandesc, deci joc, despre cele mai importante momente din cariera sa si a dezvaluit, in premiera, de ce a vrut sa-si ia adio de la fotbal, la doar 26 de ani.

Este oficial! Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood s-a destramat DEFINITIV!

Au jucat impreuna in una dintre cele mai celebre serii ale ultimului deceniu, iubirea lor de pe ecran facandu-se simtita.

FOTO Cum au ajuns dracii goi intr-o biserica veche din Hunedoara. Cele mai ciudate picturi bisericesti

Unele dintre cele mai stranii picturi bisericesti pot fi admirate intr-o biserica veche de lemn, de pe Valea Muresului. Pe peretii bisericii din Almas Saliste sunt infatisate, intr-un mod original, scene ale Judecatii de Apoi. Si alte lacasuri de cult, vechi, din satele hunedorene ofera celor care le trec pragul imagini iesite din comun.

Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Tara ai carei locuitori si-au declarat pasiunea pentru nudism vine in ajutorul acestora si le ofera, in mijlocul orasului, spatii special amenajate pentru cei care vor sa ramana in costumul lui Adam, sau al Evei, intr-o zi cu soare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )