Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ecaterina Andronescu: Cristina Topescu a fost om in adevaratul sens al cuvantului, un om atat de drept... Avea inca multe lucruri de spus si de facut. Fara indoiala este un reper (VIDEO)

B1 B1,
Ecaterina Andronescu: Cristina Topescu a fost om in adevaratul sens al cuvantului, un om atat de drept... Avea inca multe lucruri de spus si de facut. Fara indoiala este un reper (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a declarat, pentru B1 TV, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un om extraordinar, mereu dispus sa ajute pe oricine, un jurnalist vertical si profesionist si un om care inca mai avea multe. continuă pe B1

Surse: Cristina Topescu a fost gasita in pat, invelita cu plapuma E putin probabil sa se fi sinucis

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat, pentru Mediafax, ca jurnalista a fost gasita in pat, invelita cu plapuma, fara a avea urme de violenta, fiind putin probabil ca aceasta sa se fi sinucis, iar medicii legisti urmeaza sa stabileasca exact cauza decesului.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Mesajul trist pe care Cristina Topescu l-a scris la un an de la moartea tatalui sau: Ma intreb daca ne-om mai vedea vreodata. Altfel, nimic n-are niciun sens

Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani si la doi ani de la disparitia tatalui sau, celebru comentator sportiv Cristian Topescu.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )