Libnet.ro
UNICEF

14:15

Surse: Cristina Topescu a fost gasita in pat, invelita cu plapuma E putin probabil sa se fi sinucis

Hotnews Hotnews,
 Surse: Cristina Topescu a fost gasita in pat, invelita cu plapuma E putin probabil sa se fi sinucis

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat, pentru Mediafax, ca jurnalista a fost gasita in pat, invelita cu plapuma, fara a avea urme de violenta, fiind putin probabil ca aceasta sa se fi sinucis, iar medicii legisti urmeaza sa stabileasca exact cauza decesului. continuă pe Hotnews

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

Surse: Cristina Topescu ar fi murit in jurul Anului Nou. Jurnalista avea urme de medicamente in stomac (VIDEO)

Cristina Topescu ar fi murit in jurul Anului Nou. in stomacul acesteia au fost gasite tablete medicamentoase, sustin surse citate de B1 TV. Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit duminica.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Ecaterina Andronescu: Cristina Topescu a fost om in adevaratul sens al cuvantului, un om atat de drept... Avea inca multe lucruri de spus si de facut. Fara indoiala este un reper (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a declarat, pentru B1 TV, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un om extraordinar, mereu dispus sa ajute pe oricine, un jurnalist vertical si profesionist si un om care inca mai avea multe.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in pat - E socant ce a mai fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

Cristina Topescu a murit. Ce tine acasa jurnalista. in casa mea, e cu mine tot timpul

Jurnalista Cristina Topescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. Aceasta a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni.

Cristina Topescu a murit. Ce tinea acasa jurnalista. in casa mea, e cu mine tot timpul

Jurnalista Cristina Topescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. Aceasta a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni.

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )