Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ecaterina Andronescu: Nu prelungim vacanta elevilor pentru a-i multumi pe cei din turism

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu: Nu prelungim vacanta elevilor pentru a-i multumi pe cei din turism

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Suceava, ca nu intentioneaza sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor dupa data de 9 septembrie, in urma demersului hotelierilor de pe Litoral. continuă pe Antena3

Patronatele din turism, suparate ca a fost scurtata vacanta elevilor: Pentru noi e destul de grav deoarece avem contracte incheiate

Prim-vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Nicolae Bucovala, spune ca pentru hotelieri este destul de grav faptul ca vacanta de vara a elevilor s-a scurtat cu o saptamana, deoarece noul an scolar va incepe pe data de 9 septembrie, explicand ca anul trecut au fost incheiate contracte cu turoperatorii pana in 15 septembrie.

Ecaterina Andronescu: Nu intentionez scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Geografia nu se regasea printre probele pentru bacalaureat diferentiat anuntate la sfarsitul lunii martie de catre Ecaterina Andronescu, fapt care a atras nemultumirile profesorilor.

Ecaterina Andronescu, anunt de ultima ora despre examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Saptamana trecuta am.

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare.

Ecaterina Andronescu explica ce inseamna scolile profesionale: angajatorii vor putea finanta scoli sau programe educationale de practica

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale.

Ecaterina Andronescu: incercam prin viitoarea lege sa transformam liceele tehnologice in licee tehnologice duale

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale si ca se incearca, prin viitoarea lege a educatiei, transformarea liceelor tehnologice in licee tehnologice duale, relateaza Agerpres.

Scolile din Romania vor dezbate viziunea Educatia ne uneste, propusa de Ecaterina Andronescu. Ce prevede ghidul

Ghidul pentru dezbateri in scoli a fost trimis de Ministerul Educatiei catre toti directorii. Acesta prevede sa se organizeze cel putin o dezbatere in fiecare scoala, iar fiecare dezbatere trebuie sa dureze minimum 120 de minute. in plus, lucrarile trebuie sa fie organizate dupa reguli clare si stricte, conform ghidului trimis catre Edupedu. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,361 seconds )