Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Playtech Playtech,
Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei . continuă pe Playtech

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

Puterea Dragostei Kanal D. Cum arata Simina de la Puterea Dragostei inainte de operatii! Mai intorceai capul dupa ea?

Simina de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase fete din casa, daca judecam dupa numarul de pretendenti pe care ii are. Bruneta, cu o silueta la care viseaza orice femeie, nas mic si buze.

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Black Friday sau Vinerea Neagra este unul dintre cele mai asteptate evenimente care au loc pe parcursul anului avand in vedere ca, cu ocazia acestuia, preturile a mii de produse devin foarte accesibile.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

Inna, ani de cosmar. Cantareata este tarata prin tribunale, intr-un proces care nu se mai termina

Inna, una dintre cele mai celebre si iubite cantarete din Romania, a dat in judecata Centrul roman pentru administrarea drepturilor artistilor interpreti, pe motiv ca nu i-ar fi respectat drepturile de autor. Reclamatia se afla pe masa Tribunalului Bucuresti inca de pe data de 8 mai 2017 si cu toate acestea nu s-a luat inca .

EMOTIONANT. Acum e cea mai cunoscuta CANTAREATA de la noi, dar in adolescenta abia avea ce sa manance: Sunt cu altele, nu am din astea de fete. Am impartit garsoniera cu ...

Raluka, una dintre cele mai apreciate voci de la noi din tara, a povestit despre inceputurile sale grele in muzica romaneasca. GALERIE FOTO De Black Friday, artista spune ca nu isi ia lucru, ci prefera.

Tragedie in SUA! Una dintre victimele atacului armat din Los Angeles a decedat

Una dintre victime, care a fost atinsa dupa ce un barbat a deschis focul joi dimineata intr-un liceu.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )