Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD

Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a ajuns la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si depune candidatura. Sambata, social-democratii se reunesc, . continuă pe Antena3

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Un alt fost ministru urmeaza sa intre in cursa

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in guvernul Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Congresului care a avea loc.

Congres PSD: Banicioiu este sustinut de organizatia PSD Braila, a fostului premier Mihai Tudose, pentru functia de presedinte executiv/ Banicioiu face parte din filiala PSD Iasi

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu s-a prezentat din nou la sediul PSD joi, pentru a isi completa dosarul de candidatura depus miercuri pentru functia de presedinte executiv al partidului, la Congresul de sambata, el anuntand ca este sustinut de organizatia PSD Braila pentru aceasta functie. Filiala Braila, filiala fostului premier Mihai Tudose, condusa in prezent de presedintele interimat Ion Rotaru, a dat un vot pentru a il sustine pe Banicioiu la presedinte executiv, pe Marian Neacsu in functia pe care o ocupa si in prezent, de secretar general, dar si pe Mihai Tudose ca vicepresedinte, desi acesta nu va mai candida pentru aceasta functie. Pe de alta parte, pentru ca o candidatura sa fie valida, trebuie sa existe sustinerea organizatiei din care candidatul face parte, in cazul lu Banicioiu fiind vorba de PSD Iasi.

Andronescu intreaba de ce nu se fac alegeri si pentru functia lui Dragnea, de presedinte PSD

Fostul ministru Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al.

Nicolae Banicioiu si-a depus oficial candidatura pentru postul de presedinte executiv al PSD. Cine il sustine

Nicolae Banicioiu a declarat,joi dupa-amiaza, ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv. Acesta a anuntat ca e sustinut de organizatia PSD Braila. Sper ca intr-adevar.

Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare.

Dragnea: Viorica Dancila m-a sunat sa ma anunte de candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. O voi vota fara nicio ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a fost sunat de premierul Viorica Dancila pentru a-l informa ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. Acesta a precizat ca i-a urat succes si ca o va vota fara nicio ezitare.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa.

Adrian Tutuianu va candida pentru functia de vicepresedinte la Congresul PSD

Presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, a declarat miercuri dupa-amiaza, ca si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PSD. Judetul Dambovita a decis sa candidez eu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )