Libnet.ro
UNICEF

13:16

Echipa Antena 3, huiduita puternic la protestul din Bucuresti, a parasit manifestatia sub protectia jandarmilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Echipa Antena 3, huiduita puternic la protestul din Bucuresti, a parasit manifestatia sub protectia jandarmilor VIDEO

Echipa Antena 3 a fost huiduita puternic, minute in sir, sambata seara, la protestul din Bucuresti, in fata Ministerului de Interne. Echipa tv a parasit manifestatia sub protectia jandarmilor. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

O tanara din Bucuresti, batuta crunt de fostul ei sot, a primit un verdict revoltator. Agresorul a lovit-o in legitima aparare, spun anchetatorii

O tanara din Bucuresti a primit cea mai ciudata si revoltatoare solutie de clasare a unui dosar de violenta in familie. Legitima aparare. Asta, in contextul in care ea are 43 de kilograme. El -.

Admitere la facultate 2019: Concurenta de 5 candidati pe loc la Universitatea din Bucuresti 106 olimpici au fost admisi

Aproape 22. 000 de candidati 21. 937) s-au inscris la cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti in sesiunea de admitere din luna iulie 2019. Potrivit Universitatii, este cel mai mare numar de candidati din ultimii trei ani. in 2017, Universitatea din Bucuresti a inregistrat peste 20. 800 de inscrisi la programele de studii universitare de licenta, iar in 2018 un numar de circa 21. 500 de candidati care au optat sa studieze la una din facultatile UniBuc.

Spitalul Universitar - primul din Bucuresti care va avea heliport, in aceasta toamna. Spitalul mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajati

Spitalul Universitar din Bucuresti va avea un nou heliport ce ar urma sa fie gata la finalul lunii august si sa fie pus in functiune in aceasta toamna. Existenta noului heliport ar urma sa scurteze cu minimum 30 de minute intervalul de timp in care unii dintre pacientii critici sunt preluati de spital, spun reprezentantii unitatii medicale. Interesant este ca Spitalul Universitar are un heliport inca din anul 2002, insa din cauza ca a fost construit prea aproape de strada si nu mai are autorizatie, el functioneaza ca parcare pentru angajatii spitalului.

Clipe de groaza intr-un parc din Bucuresti! Un adolescent a fost injunghiat

Clipe de groaza intr-un parc din Bucuresti! Un adolescent a fost injunghiat de un alt tanar, pe un teren de fotbal. La data de 23 iulie a. c. , in jurul orelor 21:10 politisti din cadrul D. B au fost.

La un an dupa, Dancila sustine ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat Poate cei care erau in Piata Victoriei aveau dreptate, eu nu stiu, ca eram in concediu

La aproape un an de la reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august, premierul Viorica Dancila ramane la ideea ca ceea ce s-a intamplat seamana cu o lovitura de stat pentru ca s-a incercat intrarea cu forta in Palatul Victoria. Sefa Guvernului admite insa ca marea parte a participantilor nu au fost violenti si chiar poate aveau dreptate, dar ea nu stie pentru ca era in concediu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )