Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

La un an dupa, Dancila sustine ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat Poate cei care erau in Piata Victoriei aveau dreptate, eu nu stiu, ca eram in concediu

La aproape un an de la reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august, premierul Viorica Dancila ramane la ideea ca ceea ce s-a intamplat seamana cu o lovitura de stat pentru ca s-a incercat intrarea cu forta in Palatul Victoria. Sefa Guvernului admite insa ca marea parte a participantilor nu au fost violenti si chiar poate aveau dreptate, dar ea nu stie pentru ca era in concediu.

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Noul ministru de interne despre 10 august: Niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm, daca respecta legea. Niciun jandram sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari -UPDATE

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, a declarat, joi, la preluarea oficiala a mandatului, ca isi doreste ca niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm daca respeca legea, dar, in acelasi timp, niciun jandarm sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari. El a comentat astfel protestul din 10 august si modul violent in care Jandarmeria a intervenit atunci.

Ovidiu Raetchi (PNL): Prima decizie pe care trebuie sa o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este simpla - sa desecretizeze de urgenta dosarul 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi consider ca prima decizie pe care trebuie s-o ia Nicolae Moga, noul ministru de Interne, este sa desecretizeze de urgenta dosarul privind protestul din 10 august.

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )