Libnet.ro
UNICEF

21:15

Echipa pe care nu o suporta nimeni la Asia Express. Ce au facut cei doi, inca de la inceputul emisiunii

Playtech Playtech,
Echipa pe care nu o suporta nimeni la Asia Express. Ce au facut cei doi, inca de la inceputul emisiunii

Cum in toate competitiile exista rivali, acest lucru s-a dovedit si in cazurile din Asia Express. O echipa din concurs a inceput sa starneasca reactii din partea celorlati concurenti, aruncand cu vorbe grele la adresa lor. Echipa pe care nu o suporta nimeni la Asia Express Pe durata emisiuni de la Antena 1, echipa formata . continuă pe Playtech

Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Alex Abagiu si Radu Vladut si-au atras antipatie de la echipele concurente la Asia Express, iar motivul ar fi atitudinea lor ofensiva si aoroganta. Iata ce se intampla. Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa Chiar daca despre Alex Abagiu au vorbit frumos colegii de competitie, nu au inteles insa .

Asia Express l-a schimbat radical. Ce a recunoscut chef Sorin Bontea, dupa experienta de la Antena 1

Filmarile la sezonul 3 din reality-show-ul Asia Express s-au incheiat la inceputul lui decembrie 2019, dar inca nu se stie ce echipa s-a intors acasa cu marele premiu. Toti concurentii au cazut de acord, insa, ca a fost foarte, foarte greu. Cea mai dura chestie de care s-a lovit in experienta Asia Express Revista VIVA .

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

Barbatii de la Asia Express, ipostaze umilitoare. Cum au fost obligati sa apara la TV

Asia Express, show difuzat pe Antena 1, a ajuns la a treia etapa din Drumul Comorilor, nivel care i-a obligat pe concurenti sa isi depaseasca limitele. Sarcini dificile, probe de forta, lipsa mancarii, dar si momente haioase, caci este, intai de toate, un reality-show. De data aceasta, de atmosfera s-au ocupat barbatii. Barbatii de la .

Chef Sorin Bontea, detalii NESTIUTE pana acum despre Asia Express! Stateam pe marginea drumului si ....

Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania. Una dintre cele mai indragite echipe este cea formata din Sorin Bontea si Razvan Fodor. Supranumiti Reactoarele trei si.

Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul in care Gina Pistol se afla in Asia pentru filmarile la Asia Express. Tocmai acum s-a aflat!

Toata lumea il cunoaste pe Smiley si, la fel de bine, toata lumea a aflat, de ceva vreme, de relati sa cu Gina Pistol. in timp ce Gina se afla la Asia Express, la filmari, Smiley si-a ocupat timpul cu proiecte profitabile, din toate punctele de vedere. Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )