Libnet.ro
UNICEF

16:01

Echipa lui Joe Biden cere confirmarea oficiala a victoriei de catre Administratia pentru Servicii Generale

Adevărul Adevărul,
Echipa lui Joe Biden cere confirmarea oficiala a victoriei de catre Administratia pentru Servicii Generale

Echipa presedintelui ales al SUA, Joseph Biden, asteapta ca Administratia pentru Servicii Generale sa confirme oficial victoria in scrutinul prezidential. Echipa lui Donald trump trage de timp. continuă pe Adevărul

FAUCI: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC.

Fauci: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC.

Trump evoca pentru prima oara victoria lui Joe Biden in alegerile falsificate, pentru a retracta ulterior: A castigat doar pentru PRESA FAKE NEWS

Donald Trump a parut sa faca duminica un prim pas in recunoasterea victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, intr-o postare pe Twitter care incepe cu afirmatia a castigat. , pentru a reveni insa o ora mai tarziu cu precizarea: a castigat doar pentru PRESA FAKE NEWS.

China il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegeri

Ministerul Afacerilor Externe al Chinei i-a felicitat vineri pe presedintele si vicepresedintele alesi ai SUA, Joe Biden si Kamala Harris, la aproape o saptamana de la anuntul victoriei celor doi politicieni ai Partidului Democrat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie si pe care presedintele Donald Trump refuza sa o recunoasca, informeaza Reuters si AFP si Agerpres.

Papa Francisc l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA

Papa Francisc este unul dintre liderii mondiali care l-au felicitat deja pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Mesajul transmis de Papa Francisc pentru Joe.

Joe Biden mareste avansul fata de Trump. Presa americana il da castigator si in Arizona

Joe Biden a castigat alegerile din statul Arizona, arata un prognostic CNN si al Institutului Edison Research, pe baza ultimelor rezultate anuntate. Asta ar duce ca Biden sa obtina inca 11 voturi electorale, distantandu-se si mai mult de presedintele in functie, Donald Trump. Fostul vicepresedinte ar ajunge astfel la un scor de 290 de voturi electorale, in contextul in care, pentru a castiga alegerile, avea nevoie de 270 de voturi.

Gestul neasteptat facut de Papa Francisc pentru Joe Biden

Papa Francisc a facut un gest asteptat de cei mai multi care ii urmaresc actiunile si deja s-au deprins cu felul sau de a aborda evenimentele sociale, politice sau economice. Ce i-a spus contracandidatului lui Donald Trump dupa ce a castigat in cursa pentru Casa Alba si care sunt intentiile episcopului? Gestul lui Papa Francisc .

China il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Cum vor evolua relatiile chino-americane?

China s-a alaturat tarilor ai caror lideri l-au felicitat pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru victoria la alegeri. Purtatorul de cuvant al Ministerului chinez de Externe a afirmat ca Beijingul respecta alegerea poporului american. Deocamdata presedintele chinez, Xi Jinping nu l-a felicitat personal pe democrat.

Mark Zuckerberg ii anunta pe angajatii Facebook ca Joe Biden este viitorul presedinte al SUA

Managerul general si presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, le-a spus angajatilor companiei ca Joe Biden va fi viitorul presedinte al SUA si a criticat presupusa dezinformare practicata de actualul lider de la Casa Alba, Donald Trump, privind falsificarea alegerilor, relateaza joi Buzzfeed News, pe baza unei inregistrari audio.

Papa Francisc l-a felicitat pe presedintele ales al SUA Joe Biden, intr-o discutie telefonica

Papa Francisc i-a oferit binecuvantarile si felicitarile sale presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, intr-o discutie telefonica, cu intentia de a reface legaturile cu Washingtonul dupa patru ani de relatii uneori dificile cu presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )