Libnet.ro
UNICEF

15:30

Echipa de robotica de la Nextlab.tech a avut cei mai tineri participanti la Robochallenge 2018

Hotnews Hotnews,
 Echipa de robotica de la Nextlab.tech a avut cei mai tineri participanti la Robochallenge 2018

Un grup de cinci copii pregatiti la Nextlab. tech au reusit performanta de a construi si programa un robot de tip line-follower cu care au participat la concursul international ROBOCHALLENGE 2018. in ciuda varstei fragede, cei mici s-au descurcat excelent robotul lor fiind omologat si reusind sa termine cu succes cursa. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si.

DOLIU in sanul Bisericii! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani (FOTO)

Biserica Ortodoxa Romana este in doliu! Unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani a incetat din viata vineri seara. Este vorba de parintele Nicolae Bordasiu, cel care a petrecut ani grei in temnitele.

Studentii sunt cei mai buni ambasadori ai nostri

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca Romania trebuie sa depuna eforturi mai consistente pentru dezvoltarea de centre nationale si proiecte de cercetare de calitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )