Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si. continuă pe Antena3

DOLIU in sanul Bisericii! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani (FOTO)

Biserica Ortodoxa Romana este in doliu! Unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani a incetat din viata vineri seara. Este vorba de parintele Nicolae Bordasiu, cel care a petrecut ani grei in temnitele.

De ce a uitat Romania de Mindru Katz, unul dintre cei mai buni pianisti din perioada comunista

Mindru Katz, un legendar pianist, cum a fost numit in anii 50, in perioada sa de maxim succes la public si la critica muzicala, este un personaj anonim pentru publicul actual din Romania. De vina a fost regimul comunist, care nu doar ca nu i-a recunoscut meritele muzicianului apreciat inclusiv de Yehudi Menuhin, ba chiar l-a sters din istoria muzicii autohtone a vremii.

Peter Greenaway, regizorul celebru care face un film despre Brancusi: Ce alt artist ar mai fi mers 2.000 de kilometri pe jos pentru a-si indeplini visul?

Britanicul Peter Greenaway 76 de ani), unul dintre cei mai apreciati regizori contemporani, face un film despre Brancusi, intitulat Walking to Paris, film ce prezinta drumul lui Brancusi de la Bucuresti la Paris in 1903, pe cand sculptorul avea 27 de ani. intr-un interviu exclusiv pentru Weekend Adevarul, regizorul vorbeste despre marele sculptor si filmul ce va fi gata in primavara lui 2019.

Echipa de robotica de la Nextlab.tech a avut cei mai tineri participanti la Robochallenge 2018

Un grup de cinci copii pregatiti la Nextlab. tech au reusit performanta de a construi si programa un robot de tip line-follower cu care au participat la concursul international ROBOCHALLENGE 2018. in ciuda varstei fragede, cei mici s-au descurcat excelent robotul lor fiind omologat si reusind sa termine cu succes cursa.

Studentii sunt cei mai buni ambasadori ai nostri

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca Romania trebuie sa depuna eforturi mai consistente pentru dezvoltarea de centre nationale si proiecte de cercetare de calitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )