Libnet.ro
UNICEF

13:45

DOLIU in sanul Bisericii! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in sanul Bisericii! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani (FOTO)

Biserica Ortodoxa Romana este in doliu! Unul dintre cei mai cunoscuti preoti romani a incetat din viata vineri seara. Este vorba de parintele Nicolae Bordasiu, cel care a petrecut ani grei in temnitele. continuă pe B1

Plesu, despre filozoful Mihai Sora: E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit

Ieri, 7 noiembrie, dl Mihai Sora a implinit 102 ani. E unul dintre cei mai misteriosi oameni pe care i-am intinit. Simplu, dar indescifrabil. Cordial, dar singuratic. Echilibrat intre dinamica interogativitatii si buna asezare a surisului. ii doresc multi ani si ma bucur sa-i reamintesc, omagial, textul pe care i l-am dedicat la aniversarea centenarului.

Sfatul unuia dintre cei mai excentrici specialisti din cyber-security: Folositi ct mai des VPN, chiar si pe smartphone

Mike Spicer este un american devenit cunoscut in lumea securitatii informatice fiindca stie sa se faca remarcat plimbandu-se cu un rucsac urias ce are 50 de antene si multe LED-uri verzi. Spicer a fost prezent in toamna trecuta la Bucuresti si va reveni curand la evenimentul DefCamp. intr-un interviu pentru HotNews. ro, la conferinta Black Hat din Las Vegas, Spicer a povestit cum transporta ciudatul rucsac si a dat noi recomandari fanilor diverselor terminale conectate.

Alegeri SUA 2018 Un celebru patron de bordeluri a fost ales n Nevada desi a murit pe 16 octombrie

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneti ai Americii, care a decedat pe 16 octombrie, candidat al Partidului Republican la alegerile legislative pentru Congres organizate marti, a fost desemnat castigator in statul Nevada, potrivit tmz. com, citat de Mediafax.

AUDIO Cnd doi oameni ti spun ca esti ametit, mergi sa te culci. Dar ce te faci cnd cinci dintre cei mai buni economisti romni ti spun ca peterecerea s-a cam terminat...

Cand doi oameni iti spun ca esti beat, recomandabil e sa mergi sa te odihnesti. Ce te faci insa cand cinci dintre cei mai buni economisti romani iti spun ca peterecerea se termina? Evident, nu mergi sa te odihnesti, ci dimpotriva, incerci sa iei masuri cat mai rapid. Pe scurt, acesta a fost mesajul conferintei de joi Romania, incotro?, organizata de Oxygen Events. Economistii de top la care ne referim sunt Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale, Florian Libocor, economist sef al BRD, Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, Aurelian Dochia, unul dintre cei mai respectati analisti economici romani si , nu in ultimul rand, Cristian Nacu, seful IFC Romania.

Cel mai musculos om al planetei nu mai poate merge. Cum a ajuns cel care a depasit recordul lui Schwarzenegger

Ronnie Coleman este unul dintre cei mai mari culturisti din istorie, daca nu chiar cel mai mare. Americanul in varsta de 54 de ani a ajuns insa intr-o stare deplorabila.

Un mare discounter german deschide al doilea magazin in Romania. O tinuta completa costa mai putin de 150 de lei

Unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, a inaugurat deja cel de-al doilea magazin din Romania, la Botosani, in urma unei investitii de peste 200. 000 de euro.

VIDEO Mesaj pentru premierul Ungariei de la liberalii europeni: mai intai ne-a luat banii, acum vrea sa distruga Europa

Guy Verhofstadt, liderul liberalilor europeni, ALDE, si unul dintre cei mai inversunati critici ai premierului maghiar, a demarat o actiune inedita impotriva politicilor lui Viktor Orban si a campanilor mass-media din cercul guvernului ungar.

Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

Revista People a realizat un top cu cei mai hot barbati din lume din 1985 pana in ziua de astazi. Ia un loc si aseaza-te confortabil pentru ca urmatoarele minute le vei petrece in compania unor barbati atat de sexy.

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari.

Cei mai multi pensionari au solicitat bilete de tratament in statiuni de pe litoral

Multi solicita, putini primesc. Este vorba despre pensionarii buzoieni care doresc bilete de tratament in statiuni balneoclimaterice, prin Casa de Pensii. in acest an, au fost inregistrate peste 7. 000 de solicitari, insa doar 4. 500 dintre pensionari au primit bilete de tratament. Ca in fiecare an, cele mai multe cereri au fost pentru lunile de vara iar statiunile preferate au fost cele de pe litoral.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )