Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Playtech Playtech,
Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, dupa acuzatiile DNA. Cum arata cererea de demisie a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii? Sorina Pintea este arestata preventiv, acuzata ca ar fi luat mita zece mii de euro si 120. 000 de lei, . continuă pe Playtech

Sorina Pintea a demisionat din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare

Sorina Pintea a demisionat, din arest, din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare.

Sorina Pintea a demisionat de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, aflata in arest preventiv intr-un caz de luare de mita, a demisionat din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.

Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost arestata de Tribunalul Bucuresti pentru 30 de zile. Pintea fusese retinuta de DNA in cursul diminetii de sambata, fiind acuzata de luare de mita. VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD .

Sorina Pintea, probleme grave de sanatate dupa ce a fost arestata preventiv. Anuntul avocatilor

La adresa Sorinei Pintea exista doar un denunt si nu un flagrant, spun avocatii fostului ministru al Sanatatii, arestat preventiv, la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita. Acestia argumenteaza cu faptul ca flagrantul despre care se vorbeste nu s-a realizat pentru ca nu exista un proces verbal in acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru .

Ambulanta pentru Sorina Pintea, la Arestul Central. Fostului ministru i s-a facut rau

Sorina Pintea a suferit un soc in Arestul Central si a fost nevoie de interventia unei ambulante. Fostul ministru s-a plans ca nu-si mai simte partea dreaptaa corpului. Medicii au efectuat mai multe inv.

Sorina Pintea, in arest preventiv. Reactia ei dupa ce a aflat ce suma va lua spaga: Super tare, perfect - referat DNA

Tribunalul Bucuresti a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva timp de 30 de zile pe numele fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in dosarul in care este suspectata ca ar fi primit mita. Decizia nu este definitiva.

Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestata

Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru Sorina Pintea,acuzata de luare de mita in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )