Libnet.ro
UNICEF

06:30

Echipamente medicale de ultima generatie pentru Spitalul de Urgenta din Galati

Adevărul Adevărul,
Echipamente medicale de ultima generatie pentru Spitalul de Urgenta din Galati

Sectia de Oftalmologie a fost dotata cu tomograf retinian, facoemulsificator, fundus camera retina si combina oftalmologica cu biomicroscop. continuă pe Adevărul

Revolut lanseaza functionalitatea Rewards si pentru utilizatorii Standard din Romania

Revolut a lansat functionalitatea Rewards pentru toti utilizatorii din Romania, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achizitiona cadouri celor dragi la preturi preferentiale in sezonul de cumparaturi.

Spitalul Judetean din Focsani ramane fara singurul medic epidemiolog. A demisionat acuzand ultramegapolitizarea managementului

Medicul epidemiolog al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Sf. Pantelimon Focsani, Diana Stoica, a demisionat din functie luni, acuzand ultramegapolitizarea managementului spitalului. Conducerea unitatii medicale sustine insa ca demisia acesteia ar avea legatura cu cea a fostului manager al unitatii Constantin Mandrila.

Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infectionist, care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Galati, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Sibiul este singurul judet din Romania unde rata de infectare trecuse de 9 cazuri la mia de locuitori.

Zeci de pacienti, evacuati de urgenta din spitalul din Stefanesti dupa ce paznicul s-a distrat dand cu spray lacrimogen dupa o pisica (FOTO)

Alerta maxima, miercuri, la Spitalul din Stefanesti, judetul Arges, dupa ce personalul a sesizat un miros suspect intr-una dintre cladiri. Se pare ca paznicul, plictisit, a dat cu spray lacrimogen dupa o.

Al doilea container pentru depozitarea cadavrelor pacinetilor COVID a fost instalat in curtea Spitalului de Urgenta din Sibiu

Al doilea un container pentru depozitarea cadavrelor pacientilor care au fost rapusi de COVID-19, a fost instalat in curtea Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. in acest moment nu exista trupuri n.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. A fost numit un nou manager interimar Presedinte CJ: Prima masura este amenajarea unei noi sectii ATI

Medicul Cristina Atanasoaie Iacob a fost numit noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, dupa o sedinta la care au participat 35 de medici, reprezentanti ai ISU si DSP, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Potrivit acestuia, prima masura privind reintrarea in normalitate la spital este amenajarea noii sectii ATI in spatiul unde functioneaza sectia de Obstetrica Ginecologie.

Mister medical: Niciun nou-nascut nu a fost infectat cu COVID-19, la Spitalul Judetean din Sibiu, desi au fost peste 40 de mame depistate pozitiv

Niciun nou-nascut nu a fost diagnosticat pana acum cu COVID-19, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, desi au fost peste 40 de mame infectate care au nascut in spital. Medicii se intreaba cum a .

Veste formidabila pentru Vocea Romaniei. Anuntul de ultima ora pentru fanii emisiunii

Anuntul surpriza despre emisiunea Vocea Romaniei. Fanii vor fi uluiti de ce se va intampla la PRO TV. Vestea pe care toata lumea o asteapta. Veste formidabila pentru Vocea Romaniei Vestea incredibila pe care toti fanii emisiunii o asteptau. Vocea Romaniei revine la postul de televiziune PRO TV. insa, nu este vorba despre un sezon .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )