Libnet.ro
UNICEF

14:00

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Cea mai lunga eclipsa din acest secol. Vesti proaste pentru romani

Antena3 Antena3,
Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Cea mai lunga eclipsa din acest secol. Vesti proaste pentru romani

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Luna va deveni rosie vineri noapte, fiind cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului, fiind vizibila in intreaga lume. Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. continuă pe Antena3

Ce sa nu faci in timpul eclipsei totale de Luna din 27 iulie

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie va fi cea mai lunga eclipsa a secolului si cea de-a doua mare din acest an. Pe masura ce fenomenul se apropie, acesta provoaca o serie de reactii in lant in relatiile.

Horoscop. Zodiile care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie din 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. Sub eclipsa lunii.

Cea mai lunga eclipsa totala de luna a secolului 21 va fi vizibila din Romania in seara de vineri INFOGRAFIE

Eclipsa totala de Luna care va avea loc maine seara este cea mai lunga din acest secol, cu o durata totala de 103 minute, si va putea fi urmarita cu ochiul liber, nefiind nevoie de ochelari speciali, ca in cazul uneia de Soare.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte.

O eclipsa totala de Luna, vizibila in Romania, se va produce in noaptea de 27 spre 28 iulie

O eclipsa totala de Luna se va produce in noaptea de 27 spre 28 iulie, fenomenul putand fi observat de oriunde din Romania, in afara de primele minute cand Luna inca nu a rasarit.

Noua lege cashback a fost publicata n Monitorul oficial si va intra n vigoare din 27 iulie

In Monitorul oficial de marti a aparut Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata. Mai exact, noua lege cashback, prin care firmele care au realizat in exercitiul fiscal anterior o cifra de afaceri mai mare de 50. 000 euro 50. 000 euro x 4. 985 lei) au obligatia de a se dota cu cititoare de card sau alte tehnologii moderne de incasare prin transfer bancar a contravalorii bunurilor sau serviciilor vandute. E vorba de agentii economici ce au livrari de bunuri in sistem en-gross, en-detail si prestatorii de servicii care au depasit plafonul cifrei de afaceri amintit. Vezi aici documentul aparut oficial.

HOROSCOP. Cum influenteaza Eclipsa totala de Luna fiecare zodie. Ce trebuie sa se schimbe

Eclipsa totala de Luna iulie 2018. In noaptea de vineri 27 iulie 2018 toata lumea va trai unicul eveniment al secolului nostru: cea mai lunga eclipsa totala de Luna, insotita de Luna plina sangerie in.

HOROSCOP de eclipsa totala de Luna. Cum influenteaza Eclipsa fiecare zodie

Eclipsa care va avea loc vineri, 27 iulie, nu este una obisnuita, ci este cea mai mare eclipsa totala de luna din acest secol, cu o durata de 103 minute. Potrivit Elite Daily, eclipsa va produce .

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI va fi urmarita la Observatorul Astronomic din Galati

In seara zilei de vineri, 27 iulie 2018, va loc cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din Romania: eclipsa totala de Luna. Va fi cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI, cu durata totalitatii de 1 ora si 42 minute.

Horoscop weekend 27-29 iulie 2018. Este un weekend unic! Cum sunt influentate zodiile

Horoscop weekend. Acesta este momentul mult asteptat si mediatizat. Acesta este weekendul UNIC din acest secol in care traim pentru ca el contine celebra eclipsa totala de Luna plina sangerie ce are loc Vineri 27 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )