Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce sa nu faci in timpul eclipsei totale de Luna din 27 iulie

Antena3 Antena3,
Ce sa nu faci in timpul eclipsei totale de Luna din 27 iulie

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie va fi cea mai lunga eclipsa a secolului si cea de-a doua mare din acest an. Pe masura ce fenomenul se apropie, acesta provoaca o serie de reactii in lant in relatiile. continuă pe Antena3

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Cea mai lunga eclipsa din acest secol. Vesti proaste pentru romani

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Luna va deveni rosie vineri noapte, fiind cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului, fiind vizibila in intreaga lume. Eclipsa totala de Luna din 27 iulie.

Horoscop. Zodiile care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie din 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. Sub eclipsa lunii.

Noua lege cashback a fost publicata n Monitorul oficial si va intra n vigoare din 27 iulie

In Monitorul oficial de marti a aparut Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata. Mai exact, noua lege cashback, prin care firmele care au realizat in exercitiul fiscal anterior o cifra de afaceri mai mare de 50. 000 euro 50. 000 euro x 4. 985 lei) au obligatia de a se dota cu cititoare de card sau alte tehnologii moderne de incasare prin transfer bancar a contravalorii bunurilor sau serviciilor vandute. E vorba de agentii economici ce au livrari de bunuri in sistem en-gross, en-detail si prestatorii de servicii care au depasit plafonul cifrei de afaceri amintit. Vezi aici documentul aparut oficial.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte.

Au fost afisate rezulatele examenului national de definitivare. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 27 iulie.

Primele rezultate ale examenului national de definitivare vor fi afisate, marti, la sediile centrelor de examen si pe site-ul definitivat. edu. ro. Contestatiile pot fi depuse in zilele de 24 iulie si 25 iulie, pana la ora 14:00, iar rezultatele finale vor fi afisate in data de 27 iulie.

Saptamna Portilor Deschise la Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, n perioada 23-27 iulie

Ambulanta din Romania implineste, la sfarsitul acestei saptamani, 112 ani de existenta, iar Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov organizeaza, cu aceasta ocazie, 'Saptamana Portilor Deschise' in perioada 23-27 iulie, la sediul din str. Mihai Eminescu nr.

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. Mariana Cojocaru, despre cum sunt influentate zodiile

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de.

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. E cea mai lunga din acest secol

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )