Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ecologistul Daniel Bodnar are dureri postoperatorii foarte mari: E nevoie de rugaciunile noastre, ale tuturor

Adevărul Adevărul,
Ecologistul Daniel Bodnar are dureri postoperatorii foarte mari: E nevoie de rugaciunile noastre, ale tuturor

Activistul de mediu Daniel Bodnar, grav ranit intr-un accident de circulatie, a fost operat la coloana. Sora ecologistului a explicat pe Facebook cum a decurs interventia chirurgicala. continuă pe Adevărul

Ecologistul Daniel Bodnar a fost atacat cu un cutit de patronul unui gater, cu doar o zi inainte de accidentul in care si-a fracturat coloanaVIDEO

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu un cutit de catre patronul unui gater, cu doar cateva ore inainte de producerea teribilului accident de circulatie de la Sucevita. Atacul s-a produs dupa ce Daniel a sunat la 112 ca sa sesizeze un transport suspect de material lemnos.

Activistul Daniel Bodnar, operat la Iasi: Medicii ii dau putine sanse ca va merge pe picioarele lui

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, ranit grav intr-un accident rutier in Suceava, a intrat in operatie intr-un spital din Iasi, iar apropiatii sai spun ca medicii in momentul de fata ii dau foarte putine sanse ca va merge din nou pe picioarele lui.

Mesajul familiei lui Daniel Bodnar: Urmeaza sa fie operat, are mare nevoie de rugaciunile noastre

Familia activistului de mediu Daniel Bodnar, grav ranit intr-un accident rutier, a transmis un mesaj public. Parintii, sotia si fratii radauteanului spun ca tanarul de 37 de ani va fi supus unei interventii chirurgicale, in cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie.

Daniel Bodnar, in stare grava la spital. Activistul de mediu a suferit un accident horror

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, spun informatiile de ultima ora, ar fi suferit un accident rutier. Daniel Bodnar a aparut recent in presa, dupa ce ar fi descoperit mai mule nereguli in zona padurilor din Suceava. Daniel Bodnar implicat intr-un accident, dus de urgenta la spital Informatiile prezentate de Stirile PRO TV spun ca celebrul .

Daniel Bodnar s-a trezit din anestezie, dupa o operatie complicata. Medicii i-au descoperit leziuni importante la nivelul maduvei spinarii

Daniel Bodnar s-a trezit, cu putin timp in urma, dupa cea mai grea interventie chirurgicalape care a suferit-o. Activistul de mediu a fost operat la coloana, dupa un grav accident rutier suferit luni.

George Simion, despre accidentul activistului Daniel Bodnar: Probabil mafia lemnului a reusit sa-l elimine

George Simion, liderul partidului AUR, a transmis un mesaj despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar, apropiat al acestuia, si despre activitatea pe care o desfasura in Bucovina.

Raport PwC: Activitatea de MA va accelera la nivel global in urmatoarele sase pana la 12 luni, datorita sumelor foarte mari disponibile pentru achizitii

Activitatea de fuziuni si achizitii MA) va accelera la nivel global, in urmatoarele sase pana la 12 luni, pe fondul dobanzilor scazute, al dorintei de a cumpara companii inovatoare, digitale sau de tehnologie, dar mai ales al unor sume de bani foarte mari disponibile in piata, potrivit raportului PwC Global MA Industry Trends. Astfel, companiile dispun de peste 7,6 trilioane dolari, in numerar si titluri de valoare tranzactionabile, iar fondurile de investitii au cumulat o suma de 1,7 trilioane dolari.

Elena Merisoreanu se pregateste de o noua interventie chirurgicala. Cantareata are dureri insuportabile si nu mai poate amana operatia

Elena Merisoreanu se pregateste de o noua interventie chirurgicala, din cauza durerilor mari le are la un picior. Artista crede ca una dintre principalele cauze ale declansarii bolii estefaptul ca a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )