Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Produsul intern brut PIB) al Marii Britanii a crescut in primul trimestru din acest an cu 0,3% fata de trimestrul anterior, cel mai slab ritm din ultimul an, in conditiile in care votul pro-Brexit de anul trecut incepe sa afecteze masivul sector britanic al serviciilor, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul britanic pentru Statistici Nationale, citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al Bancii Translivania a crescut cu 7,73%, in primul trimestru

Profitul net al Bancii Transilvania BT) a fost de 246. 166 mii lei in primul trimestru al anului, in crestere cu 7,73%, spre deosebire de anul trecut cand a fost de 228. 503 mii lei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Pro TV raporteaza venituri nete si profit in crestere semnificativa in primul trimestru al anului

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat prin operatiunile sale din Romania venituri nete de 38,9 milioane de dolari in primul trimestru din 2017, in crestere cu 20,3% fata de ianuarie-martie 2016. Profitul operational inainte de depreciere si amortizare OIBDA) a crescut cu 55,2%, de la 9,4 milioane la 14,6 milioane de dolari, potrivit rezultatelor financiare anuntate miercuri. La nivel de grup, CME a inregistrat venituri nete de 135 milioane de dolari si un rezultat OIBDA de 22,1 milioane de dolari.

Theresa May este suparata ca UE se aliaza contra Marii Britanii, dupa ce Angela Merkel a criticat iluziile Londrei privind Brexit

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene par sa se solidarizeze impotriva Marii Britanii, afirma premierul Theresa May, transmite Mediafax. Aceasta declaratie vine dupa ce cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a transmis Londrei sa renunte la iluziile ca ar putea avea avea acelasi statut post-Brexit.

Theresa May: UE se uneste impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit

Uniunea Europeana este in curs de a se uni impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit, a acuzat joi seara premierul britanic Theresa May, in urma apelurilor la realism lansate de cancelarul german Angela Merkel, scrie AFP.

Ambasadorul Marii Britanii in Romania: Anul 2017, cel mai intens in domeniul cooperarii militare. Fortele armate romane si britanice lucreaza impreuna

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, considera ca anul acesta va fi cel mai intens din punctul de vedere al cooperarii militare.

Orange Romania si-a marit afacerile in primul trimestru, pana la 246,2 milioane de euro

Compania de telefonie mobila Orange Romania a inregistrat o crestere a afacerilor cu 4,6%, in primul trimestru, pana la 246,2 milioane de euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut, avans sustinut de serviciile mobile, vanzarile de dispozitive.

Cifra de afaceri a Orbis a crescut cu 7,6%, pana la 62 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in primul trimestru din 2017, o cifra de afaceri de 62 milioane de euro, in crestere cu 4,4 milioane euro - 7,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )