Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia SUA, crestere galopanta: cel mai rapid avans dupa 2009 in T2, de 4,6%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economia SUA, crestere galopanta: cel mai rapid avans dupa 2009 in T2, de 4,6%

Economia SUA a inregistrat o crestere de 4,6% in al doilea trimestru al anului, cel mai rapis avans de la incheierea recesiunii, la jumatatea anului 2009, depasind avansul de 4,2% estimat initial de autoritati, conform datelor publicate vineri de. continuă pe Wall-Street Ro

in cat timp se vinde o locuinta: zonele in care au loc cel mai rapid vanzarile

Locuintele scoase la vanzare in zonele centrale, semicentrale si de Nord se tranzactioneaza in medie in aproximativ 32 de zile, in timp ce estimarea pentru perioada medie necesara vanzarii unei locuinte in cartierele periferice este de peste 3 ori mai mare, ceea ce indica o discrepanta majora intre cele doua segmente de piata bucuresteana, determinata de raportul stoc-cerere, arata o analiza HomeFinders. ro.

FMI: Economia Chinei va creste mai rapid decat aratau estimarile

PIB-ul Chinei va creste in 2015, probabil, mai rapid decat s-a estimat, a apreciat, ieri, Changyong Rhee, director al departamentului Asia-Pacific din cadrul Fondului Monetar International FMI), respingand astfel temerile privind riscurile unei bule imobiliare in a doua economie mondiala, transmite Reuters, conform Agerpres.

Pretul cerealelor se redreseaza, dupa ce a ajuns la cel mai scazut nivel din iunie 2010

In ciuda faptului ca in SUA se inregistreaza o productie record, pretul boabelor de soia este in crestere, dupa ce a atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, deoarece investitorii se bazeaza pe cererea din China, cel mai mare cumparator pe plan mondial, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni

Cursul de schimb euro-dolar a atins joi cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni, investitorii estimand ca politica monetara din Europa si cea din SUA vor urma directii diametral opuse, potrivit Reuters. in.

Cel mai mare dusman al Romaniei, descoperit dupa o calatorie in jurul lumii

Cel mai mare dusman al Romaniei eRomania. Aceasta e concluzia lui Stefan Marinescu, tanarul care in ultimul an a traversat 30 de tari in expeditia Calator cu Tricolor.

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani, investitorii anticipand ca politicile monetare din Europa si Statele Unite se vor indrepta in directii opuse. in.

Forbes: Cel mai bogat rapper din lume este Dr. Dre, cu venituri record in ultimul an

Rapperul Dr. Dre este cel mai bogat artist hip-hop din lume, u venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista americana Forbes, potrivit reuters. com. Castigurile obtinute acesta.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim vrea sa faca un plan de reorganizare

Cel mai mare actionar privat al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, societatea germana PCC SE, a cerut actionarilor ca statul roman sa elaboreze planul de reorganizare al companiei in calitate de creditor principal si sa acorde si o reducere a datoriilor.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim propune ca statul sa elaboreze planul de reorganizare

Compania germana PCC SE, cel mai mare actionar privat al Oltchim Ramnicu Valcea, a propus aprobarii actionarilor ca planul de reorganizare a combinatului sa fie elaborat de statul roman, creditorul principal, si sa includa reduceri adecvate.

Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi

Fondul de investitii Globalworth, fondat de omul de afaceri Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi. Compania al carui nume nu a fost mentionat va prelua 25. 000 mp in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )