Libnet.ro
UNICEF

07:45

Utile: Substante din alimente care ar trebui interzise; 6 sfaturi pentru o viata sanatoasa de la cel mai longeviv medic japonez: ce consuma dimineata pentru pastrarea greutatii; 10 alimente de evitat pe stomacul gol

Hotnews Hotnews,
 Utile: Substante din alimente care ar trebui interzise; 6 sfaturi pentru o viata sanatoasa de la cel mai longeviv medic japonez: ce consuma dimineata pentru pastrarea greutatii; 10 alimente de evitat pe stomacul gol

Alimentele si plantele care combat insomnia. Tulburarile de somn continua sa reprezinte o problema pentru omul modern. Acestea apar fie sub forma episoadelor de insomnie, intarzierea instalarii somnului sau intreruperea ciclului normal de somn. In general, o dieta echilibrata poate aduce organismului acei nutrienti care combat insomnia. Printre acestia se numara substantele bogate in melatonina, triptofan, magneziu. 6 sfaturi pentru o viata sanatoasa de la cel mai longeviv medic japonez: ce consuma dimineata pentru pastrarea greutatii. Dr. Shigeaki Hinohara, expert in longevitate, a lasat in urma cele mai importante reguli care l-au ajutat sa traiasca 105 ani. continuă pe Hotnews

Substante din alimente care ar trebui interzise

In produsele alimentare pe care le cumparam zilnic exista substante care pe termen lung ne aduc o serie de probleme de sanatate. Desi in ziua de azi produsele suta la suta naturale sunt foarte putine, anumite substante din majoritatea dintre ele ne pot face mai mult rau decat banuim, prin urmare ar trebui interzise. Acestea sunt:.

De ce nu poate fi inmormantata adolescenta din Suceava care a murit arsa de vie intr-un accident rutier

Adolescenta din Suceava care a murit arsa de vie intr-un accident alaturi de alti patru tineri, nu poate fi inmormantata. Trupul adolescentei de 16 ani nu a fost ridicat de parinti, la aproape o.

Cele mai eficiente alimente care ajuta la curatarea ficatului de toxine

Atunci cand mancam in exces sau chiar in cantitati moderate alimente procesate sau prajite, iar in acelasi timp suntem expusi la poluare si la stres, ficatul nostru este in.

Sotul politistei din Olt care si-a injunghiat seful s-a sinucis

Sotul fostei politiste Melania Renghea, care in urma cu 5 ani si-a injunghiat seful, s-a sinucis. Relu Renghea a fost basit spanzurat in locuinta sa din comuna Curtisoara, Olt, scrie.

Grupul infractional de la Casa de Sanatate din Bucuresti, care deconta fictiv servicii medicale, s-a constituit inca din 2014 (referat). Mai multe bunuri si imobile ale persoane si firmelor implicate, puse sub sechestru de catre DNA

Grupul infractional organizat care a fraudat Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti CASMB), prin decontari fictive ale ale serviciilor medicale, s-a constituit inca din anul 2014, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventiva pentru 16 persoane, relateaza Agerpres. Procurorii DNA au pus sechestru pe mai multe bunuri si imobile care apartin persoanelor si firmelor implicate in dosar.

Orasul din Romania care se dezvolta mai rapid decat Bucurestiul

Pretul apartamentelor scoase la vanzare in Bucuresti in trimestrul trei al acestui an a scazut cu 1,1% sau 1. 230 de euro pe metru patrat util, scadere in contextul in care cererea din.

Orasul din Romania care aseara a fost invadat de ursi

Jandarmii prahoveni au intervenit, marti seara, pentru a alunga mai mult de zece ursi care au coborat in statiunea prahoveana Busteni, o ursoaica si puii ei intrand in curtea unui.

Imagini filmate cu drona pe viitoarea autostrada din Romania care intra in Bucuresti. Cum se lucreaza VIDEO

Cei peste 3 km din Autostrada A3 care ar urma sa intre in Bucuresti in zona Pipera - Petricani au inceput sa prinda contur, iar lucrarile la viitoarea artera cu trei benzi pe sens ar putea fi terminate pana in vara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )