Libnet.ro
UNICEF

12:45

Economiseste pentru casa ta: Care este salariul minim necesar si suma minima contractata (VIDEO)

B1 B1,
Economiseste pentru casa ta: Care este salariul minim necesar si suma minima contractata (VIDEO)

Pentru a incheia un contract de economisire-creditare, nu exista limita de varsta si nici in privinta veniturilor. Oricine poate sa economiseasca in acest sistem, iar ceea este foarte important este ca dupa. continuă pe B1

Economiseste pentru casa ta: Pe ce perioada se deruleaza un contract de economisire creditare? (VIDEO)

Creditele obtinute dupa cei 5 ani de economisire vor avea o perioada de rambursare de 7 ani si 4 luni. Creditele anticipate se vor intinde pe o perioada de maximum 11 ani si 4 luni. Afla mai multe despre.

Diaconu a fost ACHITAT pentru conflict de interese. Este obligat sa platesca o mie de lei amenda administrativa

Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Totusi, el va trebui sa plateasca o amenda administrativa de o mie de lei, in urma deciziei instantei supreme, care a mentinut hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti.

Mircea Diaconu, achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

Marea Britanie cheltuie peste 300 MILIOANE de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu limba engleza

Fondurile necesare predarii copiilor din scolile britanice care nu stiu limba engleza se ridica la peste 306 milioane de euro anual, cu peste 50 de milioane de euro mai mult decat in urma cu trei ani, din cauza.

Noi reglementari de munca pentru cetatenii straini care lucreaza in Romania: Cum se obtine avizul de angajare si cum pot studentii straini sa-si prelungeasca sederea

Cetatenii straini care vor sa lucreze pe teritoriul Romaniei trebuie sa obtina un aviz de angajare de la Inspectoratul General de Imigrari, conform OUG 25/2014, adoptate de Guvern, care a intrat in vigoare vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )