Libnet.ro
UNICEF

19:30

Editia centenara a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istorie.

România Liberă România Liberă,
Editia centenara a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istorie.

Editia centenara a Turului Frantei, incheiata duminica la Paris cu victoria britanicului Chris Froome Sky), este a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle, transmite Mediafax. In actuala editie a Turului Frantei, plutonul a avut o medie de 40,542 de kilometri la ora, in timp ce in 2012, atunci cand Sky a castigat competitia cu Bradley Wiggins, media a fost de 39,883 de kilometri la ora. Citeste si Cat a castigat echipa Sky in Turul Frantei Recordul de viteza intr-un Tur al Frantei s-a . continuă pe România Liberă

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, care s-a incheiat duminica la Paris, este a cincea cea mai rapida din istorie, relateaza AFP. in aceasta editie, castigata de britanicul Chris Froome Sky), pluto.

Britanicul Chris Froome a castigat editia centenara a Turului Frantei

Britanicul Chris Froome a castigat editia 100 a Turului Frantei, care s-a incheiat duminica seara, cu etapa disputata intre Versailles si Paris. Germanul Marcel Kittel s-a impus in fata conationalului sau.

Chris Froome a castigat editia 100 a Turului Frantei.

Rutierul britanic Chris Froome Sky) a castigat editia cu numarul 100 a Turului Frantei, duminica seara, pe Champs-Elysees, la Paris, unde s-a impus si germanul Marcel Kittel Argos), la sprint, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Chris Froome, nascut la 20 mai 1985, la Nairobi Kenya), a purtat tricoul galben timp de 14 zile la Turul Frantei, unde participa pentru a treia oara, dupa ce in 2012 a fost al doilea, iar in 2008 a fost pe locul 81. El a preluat tricoul galben in etapa a opta si a .

Britanicul Chris Froome a castigat editia 100 a Turului Frantei

Rutierul britanic Chris Froome Sky) a castigat editia cu numarul 100 a Turului Frantei, duminica seara, pe Champs-Elysees, la Paris. Froome este al doilea britanic care castiga Turul Frantei, dupa Bradley.

Britanicul Chris Froome a castigat editia cu numarul 100 a Turului Frantei

Ciclistul britanic, Chris Froome, a castigat editia cu numarul 100 a Turului Frantei duminica, cu toate ca in ultima proba, la sprint, s-a impus germanul Marcel Kittel.

Portughezul Rui Costa a castigat etapa a 19-a a Turului Frantei

Portughezul Rui Costa a castigat etapa a 19-a a Turului Frantei, disputata, vineri, intre Bourg-dOisans si Le Grand-Bornand, pe o distanta de 204,5 kilometri, informeaza AFP. Costa a fost urmat de germanul.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )