Libnet.ro
UNICEF

07:30

Editiadedimineata.ro: Drumul cel domnesc din Bucuresti la Mogosoaia

Hotnews Hotnews,
 Editiadedimineata.ro: Drumul cel domnesc din Bucuresti la Mogosoaia

Dupa multi ani de umblet, uneori zilnic, pe Calea Victoriei, mi-am dat seama, intr-o zi, ca nu stiam nimic, dar chiar nimic, de strada aceasta. Asa incepea Gheorghe Crutzescu povestea din cartea Podul Mogosoaiei, dedicata uneia dintre cele mai cunoscute si populare strazi din Bucuresti, cu un gand catre cititorul care, printre altele, e cuprins uneori de nostalgia unei vieti pe care nu a apucat-o. Cartea a fost publicata prima data in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, in anul 1943, dupa unele date, si a fost reeditata. continuă pe Hotnews

Un pedofil a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce ar fi agresat o minora in scara blocului

Un barbat a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual o minora inscara unui bloc din Bucuresti. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, individul.

Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Ce a facut vedeta, in lipsa lui Smiley

Gina Pistol a fost surprinsa recent singura pe strazile din Capitala. Ce a facut celebra prezentatoare de la Chefi la Cutite in lipsa lui Smiley? Aceasta se descurca fara oricine altcineva cand vine vorba de asta. Care a fost traseul ei si cum arata acum viitoarea mamica? Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Unde .

Cum arata vila de lux a Simonei Halep. Ce face Toni Iuruc in cartierul rezidential din Bucuresti

Simona Halep, ocupanta locului doi in ierarhia mondiala, a castigat cateva milioane bune din tenis. in afara de faptul ca este o buna sportiva, se pre ca se pricepe si la afaceri. A investiti ceva bani in afaceri imobiliare, in Constanta, acum se pare, si in Bucuresti. in Constanta, Simona are ridicata o vila, valorand .

UPDATE Mita intre 5.000 si 7.000 de euro pentru un permis de conducere Perchezitii DNA la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava, la Serviciul Permise si la filiale RAR din Bucuresti si din 5 judete

Procurorii DNA fac perchezitii, joi, la sediul Serviciului Judetean Anticoruptie Suceava, la Serviciul permise Suceava si la filiale ale Registrului Auto Roman din Bucuresti si din cinci judete, intr-un dosar privind eliberarea frauduloasa de permise auto si de inmatriculare a unor masini, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Nicusor Dan: Cred ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti Trebuie sa ne uitam la cum putem sa evitam sa ajungem mai intai in spital (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, considera ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti si a precizat ca municipalitatea este in etapa.

Ce s-a gasit in autobuzele din Bucuresti, la igienizare. Nimeni nu credea ca este posibil asa ceva

Gradul de civilizatie al unei societati se vede si in sistemul de transport public. Atat in calitatea serviciului, dar si prin gradul de curatenie din mijloacele de transport public. Din pacate transportul in comun romanesc are multe lucruri de pus la punct. Mormane de mizerie in transportul in comun din Bucuresti Conform unei statistici recente, .

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: PUPA deschide trei magazine mono-brand in locatiile AFI din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

Brandul italian de produse cosmetice PUPA, prezent in Romania din 2015 printr-o retea de sase magazine situate in patru orase, deschide trei magazine noi in cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, AFI Palace Ploiesti si AFI Palace Brasov, ca urmare a unui acord de inchiriere intermediat de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

BRASOV Allen Coliban anunta colaborarea cu o firma RPA din Bucuresti pentru digitalizarea municipalitatii

Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban, a anuntat, astazi, ca vrea sa colaboreze cu o firma din domeniu RPA din Capitala, pentru a digitaliza cat mai multe servicii pe care institutia publica le ofera cetatenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )