Libnet.ro
UNICEF

12:15

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Hotnews Hotnews,
 Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Business report: Reciclarea lui Remus Truica. Cei de la Prognoza continua sa vada piata muncii in roz. Daniel Florea a cheltuit nejustificat 50.000 de euro. Cum ar fi aratat echilibrul Romaniei fara criza Covid

Cum s-a reciclat Remus Truica, care-i cara geanta lui Nastase: din inculpat, in afacerist din umbra * Daniel Florea, fostul primar al sectorului 5, a cheltuit nejustificat 50. 000 de euro din bani publici pe calatorii in strainatate * Cum ar fi aratat echilibrul Romaniei fara criza Covid * Compania Moderna a anuntat la ce pret va vinde vaccinul anti-COVID-19 * Comisia Nationala de Prognoza continua sa vada piata muncii in roz * Cum creezi o comunitate in care oamenii sunt fantastici * Transgaz a finalizat lucrarile la gazoductul BRUA intr-o zi libera, de duminica * Cate vaccinuri Covid 19 poate primi Romania din primul lot * in pandemie, preturile marfurilor alimentare au crescut cu 17,8%. Salamul Victoria s-a scumpit cel mai mult, cu 25%.

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

In perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale din tarp, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in acelasi timp, el a precizat ca inca se lucreaza la evaluarea fiecarui circuit din sectiile ATI, adaugand ca a fost informat duminica dimineata in legatura cu incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Situatie incredibila in Bucuresti. Pe o portiune a bulevardului Timisoara din Capitala, autoritatile locale au imprastiat deja sare, in cantitati mari. Reprezentantii primariei Sectorului 6 au spus ca totul a fost o proba, iar sarea a fost stransa. Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti De altfel, Primaria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, ca .

Locurile bantuite din Bucuresti. Povestile macabre ale cladirilor iti vor da fiori

Povesti cu locuri bantuite, mistere si legende din Bucuresti au fost dintotdeauna. Au inceput chiar la intemeierea orasului. O istorie spune ca ciobanul Bucur era bantuit de oile lui, care fusesera mancate de lupi. in timp, numarul intamplarilor nemaivazute a crescut. Ai mai jos doar trei exemple. Locuri bantuite din Bucuresti. Tipetele din Hotelul Cismigiu, .

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Ce s-a gasit in autobuzele din Bucuresti, la igienizare. Nimeni nu credea ca este posibil asa ceva

Gradul de civilizatie al unei societati se vede si in sistemul de transport public. Atat in calitatea serviciului, dar si prin gradul de curatenie din mijloacele de transport public. Din pacate transportul in comun romanesc are multe lucruri de pus la punct. Mormane de mizerie in transportul in comun din Bucuresti Conform unei statistici recente, .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: PUPA deschide trei magazine mono-brand in locatiile AFI din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

Brandul italian de produse cosmetice PUPA, prezent in Romania din 2015 printr-o retea de sase magazine situate in patru orase, deschide trei magazine noi in cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, AFI Palace Ploiesti si AFI Palace Brasov, ca urmare a unui acord de inchiriere intermediat de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )