Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora. continuă pe Hotnews

Untold, Neversea, Electric Castle si Summer Well, amanate pentru 2021. Ce se intampla cu biletele deja cumparate

Editiile din acest an ale celebrelor festivaluri Electric Castle, Untold, Neversea si Summer Wellau fost anulate, au anuntat organizatorii evenimentelor. Restrictiile privind adunarile mari de persoane impuse.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Anunt trist pentru iubitorii de festivaluri: Untold, Neversea si Electric Castle vor fi amanate pe 2021

Cele mai importante festivaluri de muzica din Romania - Untold, Neversea si Electric Castle, vor fi amanate pe 2021, au anuntat organizatorii. Ce se va intampla cu cei care au platit deja bilete.

Anunt despre festivalurile Clujului. Vesti bune in privinta TIFF si ultimele noutati despre Untold si Electric Castle

Primarul Clujului, Emil Boc, este convins ca Festivalul International de Film Transilvania va avea loc chiar si in acest an, insa intr-o formula mai restransa. Boc afiseaza un optimism moderat si in privinta Untold si Electric Castle.

Electric Castle, anulat: ce se intampla daca ti-ai luat bilet deja

Organizatorii Electric Castle au hotarat sa amane festivalul pentru 2021, cand un asemenea eveniment ar urma sa fie mai sigur pentru participanti. Editia EC 8, care ar fi urmat sa se.

Festivalurile Electric Castle si Jazz in the Park amanate pentru 2021

Organizatorii festivalurilor Electric Castle si Jazz in the Park, programate initial pentru vara acestui an in judetul Cluj, au anuntat ca amana manifestarile pentru anul viitor, din cauza epidemiei.

Festivalul Electric Castle 2020 a fost anulat. Anuntul organizatorilor

Festivalul Electric Castle a fost oficial amanat pentru anul viitor, editia de anul acesta fiind anulata din cauza pandemiei. Si organizatorii Summer Well au anuntat anularea editiei din 2020.

ING BANK: Recenta reducere a ratei-cheie operata de BNR va fi si ultima din acest scurt ciclu de taieri

ING prognozeaza ca BNR a incheiat ciclul de reducere a dobanzilor, 1,75% fiind dobanda-cheie terminala * BNR va fi nevoita sa achizitioneze titluri de stat in echivalent a cel putin 1,5% din PIB in acest an, adica 16,2 miliarde de lei * ING anticipeaza masuri dure pe partea fiscala cu cel putin o majorare a TVA in 2021 Reducerea cu 25 de puncte de baza a ratei dobanzii de referinta de la 2% la 1,75%, operata vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), va fi si ultima din acest scurt ciclu de reducere a dobanzii, se arata intr-o analiza ING Bank semnata de economistul Valentin Tataru. in opinia acestuia, BNR va fi nevoita sa printeze 16,2 miliarde de lei in acest an pentru a sprijini acoperirea deficitului bugetar, echivalentul a 1,5% din PIB.

CORONAVIRUS |Turismul spaniol, lovit puternic de pandemia de COVID-19: Veniturile din acest sector s-au injumatoti in primele patru luni ale anului

Pandemia de coronavirus a lovit puternic in sectorul turistic din Spania. Potrivit datelor publicate, luni, de Institutul National de Statistica INE) din aceasta tara, in primele patru luni ale acestui an,.

CORONAVIRUS |Turismul spaniol, lovit puternic de pandemia de COVID-19: Veniturile din acest sector s-au injumatatit in primele patru luni ale anului

Pandemia de coronavirus a lovit puternic in sectorul turistic din Spania. Potrivit datelor publicate, luni, de Institutul National de Statistica INE) din aceasta tara, in primele patru luni ale acestui an,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )