Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul Electric Castle 2020 a fost anulat. Anuntul organizatorilor

Adevărul Adevărul,
Festivalul Electric Castle 2020 a fost anulat. Anuntul organizatorilor

Festivalul Electric Castle a fost oficial amanat pentru anul viitor, editia de anul acesta fiind anulata din cauza pandemiei. Si organizatorii Summer Well au anuntat anularea editiei din 2020. continuă pe Adevărul

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Electric Castle, anulat: ce se intampla daca ti-ai luat bilet deja

Organizatorii Electric Castle au hotarat sa amane festivalul pentru 2021, cand un asemenea eveniment ar urma sa fie mai sigur pentru participanti. Editia EC 8, care ar fi urmat sa se.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Anunt despre festivalurile Clujului. Vesti bune in privinta TIFF si ultimele noutati despre Untold si Electric Castle

Primarul Clujului, Emil Boc, este convins ca Festivalul International de Film Transilvania va avea loc chiar si in acest an, insa intr-o formula mai restransa. Boc afiseaza un optimism moderat si in privinta Untold si Electric Castle.

Festivalurile Electric Castle si Jazz in the Park amanate pentru 2021

Organizatorii festivalurilor Electric Castle si Jazz in the Park, programate initial pentru vara acestui an in judetul Cluj, au anuntat ca amana manifestarile pentru anul viitor, din cauza epidemiei.

Anunt trist pentru iubitorii de festivaluri: Untold, Neversea si Electric Castle vor fi amanate pe 2021

Cele mai importante festivaluri de muzica din Romania - Untold, Neversea si Electric Castle, vor fi amanate pe 2021, au anuntat organizatorii. Ce se va intampla cu cei care au platit deja bilete.

Marele Premiu de MotoGP al Japoniei a fost anulat

Marele Premiu de MotoGP al Japoniei, programat la 18 octombrie, la Motegi, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Evaluarea Nationala 2020: A fost anuntat calendarul sesiunii speciale

Evaluarea Nationala 2020 - Ministerul Educatiei a anuntat oficial marti calendarul sesiunii speciale pentru elevii care nu au putut sustine examenul din motive medicale sau au fost in carantina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )