Libnet.ro
UNICEF

16:01

Educatia financiara, o ecuatie cu mai multe necunoscute

Hotnews Hotnews,
 Educatia financiara, o ecuatie cu mai multe necunoscute

De multe ori mi se intampla sa ma aflu in locuri unde se dezbate problematica educatiei financiare pentru consumatori, fie ca este vorba despre intalniri dintre consumatori si reprezentanti ai asociatiilor de consumatori, fie ca este vorba despre prelegeri, conferinte si mese rotunde tematice organizate de autoritati cu prerogative in domeniul protectiei consumatorilor, de sedinte de lucru ale autoritatilor europene sau nationale de supraveghere financiara sau chiar sa asist la dialoguri purtate pe forumuri sau pe paginile bancilor sau ale institutiilor financiare nebancare. continuă pe Hotnews

Arheologii au descoperit mai multe oase umane si cranii sub o biserica veche

Arheologii au descoperit sub o biserica veche din Belgia mai multe ziduri construite din oase umane si cranii.

Finantator: Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipa fondatoare este vinovata in cele mai multe cazuri

Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipele lor fondatoare sunt cauza esecului in cele mai multe cazuri, considera sefa unui important fond de investitii in firme IT europene.

Geoff Ralston, Y Combinator: Cele mai multe startup-uri se sinucid, nu mor dupa o crima

Cele mai multe startup-uri nu mor din cauza concurentei, ci din cauza propriilor greseli, spune Geoff Ralston, presedintele Y Combinator, acceleratorul de startup-uri legendar in SUA, care a ajutat la dezvoltarea unor companii precum Airbnb sau Dropbox. Iata ce spune el despre ce conteaza la un business de succes.

Compania Airbus anunta disponibilizarea a 2.362 de angajati din mai multe tari

Compania Airbus va disponibiliza, pana la sfarsitul anului 2021, 2. 362 de angajati din mai multe tari, din domeniul industriei militare si spatiale, in contextul amanarii unor contracte.

Raluca Turcan afirma, din propriile surse, ca mai multe partide vor boicota investirea Guvernului

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca are informatii conform carora mai multe partide vor boicota v.

LIVETEXT Coronavirusul face tot mai multe daune economice: Japonia si Singapore vad recesiunea la orizont, Apple are probleme, iar China trece printr-o situatie foarte rara Rusia interzice intrarea cetatenilor chinezi pe teritoriul sau

Numarul de noi infectii cu coronavirus din China continentala a scazut sub 2. 000 pentru prima oara dupa luna ianuarie, expertii internationali avertizand, totusi, ca este prea devreme sa putem spune ca epidemia este tinuta sub control, scrie Reuters. Efectele economice ale coronavirusului au inceput sa se vada in tot mai multe locuri. 55 Rusia anunta ca va interzice, incepand de joi, 20 februarie, intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor chinezi15. 44 Companiile din provincia Hubei vor fi exceptate de la plata contributiilor pentru pensie si somaj14. 48 Aproximativ 30 de doctori din Brighton sunt in stare de izolare dupa ce au fost in contact cu un medic testat pozitiv cu coronavirus.

Zona euro pregateste terenul pentru mai multe stimulente fiscale

Ministrii de Finante din zona euro urmau sa discute, ieri, un document in care se solicita mai multe politici fiscale favorabile cresterii economice, o miscare ce ar putea determina Germania sa cheltuiasca mai mult pe fondul ingrijorarilor referitoare la incetinirea economiei, transmite Reuters, conform Agerpres.

Turcia elimina vizele pentru mai multe state UE si Marea Britanie -UPDATE

Turcia elimina vizele pentru cetatenii mai multor state ale Uniunii Europene si pentru britanici, incepand cu 2 martie, in cazul celor care calatoresc in scop turistic, pentru o perioada maxima de trei luni. De masura vor beneficia cei din Polonia, Austria, Belgia, Spania si Olanda, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )