Libnet.ro
UNICEF

19:00

Educatoarea lui Razvan Ciobanu, dezvaluiri dupa moartea designer-ului: Mi-a promis asta!

Antena3 Antena3,
Educatoarea lui Razvan Ciobanu, dezvaluiri dupa moartea designer-ului: Mi-a promis asta!

Educatoarea lui Razvan Ciobanu a fost la capela unde este depus trupul neinsufletit al creatorului de moda. I-am fost educatoare patru ani. A fost o minune de copil. A fost un copil foarte bun, un coleg. continuă pe Antena3

Iubitul lui Razvan Ciobanu, prima reactie dupa moartea designerului. Cei doi se impacasera de curand

Razvan Ciobanu si iubitul sau, Marius, s-au impacat dupa despartirea de scandal. Cel putin asta speculau taloidele cu cateva zile inainte ca designerul sa-si piarda viata intr-un cumplit.

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

Claudiu Galatescu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost revelatia modei romanesti

Analistul de moda Claudiu Pavelin Galatescu a reactionat la vestea crunta a mortii lui Razvan Ciobanu intr-un teribil accident. O noua pagina din Istoria Modei Romanesti a fost inchisa in dimineata asta.

Cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, adevarul despre depresia designerului: Am plans impreuna, ne prindea dimineata la telefon

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului Razvan Ciobanu, a scris un mesaj emotionant despre creatorul de moda. 27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am.

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii incredibile facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii scandaloase facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Gest incredibil al fostului iubit al lui Razvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

Imagini impresionante de la locul unde a murit Razvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viata mai multi ani si aprins o lumanare. Totul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )