Libnet.ro
UNICEF

22:00

Efectele legii recursului compensatoriu la Penitenciarul Aiud: 25 de detinuti au fost eliberati din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Efectele legii recursului compensatoriu la Penitenciarul Aiud: 25 de detinuti au fost eliberati din inchisoare

Un numar de 25 de detinuti au fost eliberati de la Penitenciarul Aiud ca urmare a beneficiilor legii recursului compensatoriu. continuă pe Adevărul

Peste 500 de detinuti au fost eliberati in prima zi de aplicare a legii recursului compensatoriu. Urmeaza inca o mie

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat ca joi, in prima zi in care legea recursului compensatoriu a intrat in vigoare, au fost eliberati 529 de detinuti.

Primii detinuti de la Penitenciarul Focsani au fost liberati conform legii recursului compensatoriu

In perioada urmatoare, alti circa 100 de detinuti urmeaza sa intre in comisia de liberare conditionata, tot prin efectul acestei legi.

Ministrul Toader, uimit de efectul legii recursului compensatoriu: Este mult, mi-a depasit asteptarile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu se astepta ca impactul legii privind recursul compensatorisa fie atat de mare, dupa ce in prima zi de la intrarea in vigoare, au fost eliberati din inchisori 529 de detinuti.

Penitenciarul Tulcea: 36 de detinuti vor fi eliberati conform recursului compensatoriu

Joi, 19 octombrie, intra in vigoare legea recursului compensatoriu care va duce la eliberarea unor detinuti ce beneficiaza de reduceri de pedeapsa pentru conditiile necorespunzatoare din penitenciare.

ANP: 11 detinuti, eliberati din penitenciarul Slobozia conform recursului compensatoriu

11 detinuti, incarcerati la Penitenciarul cu Regim inchis Slobozia, au fost eliberati, joi, 19 octombrie, ca urmare a scaderii zilelor executate in conditii necorespunzatoare. Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca alti 35 de detinuti vor fi discutati in prima comisie pentru liberare conditionata.

De ce ies atat de multi detinuti din inchisori? Cum au modificat PSD, ALDE si UDMR legea in Parlament astfel incat sa beneficieze de legea recursului compensatoriu cat mai multi puscariasi

Proiectul de lege initiat de guvern privind recursul compensatoriu a fost modificat in Parlament intr-un punct esential, astfel incat sa beneficieze cat mai multi detinuti, chiar si cei care nu au stat in celule supraaglomerate sau in conditii precare. Este suficient sa fi fost detinuti in penitenciare in care s-au semnalat astfel de situatii, ca automat legea li se va aplica si lor. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, pana joi la miezul noptii, au iesit din penitenciar 529 de detinuti: Este mult si pentru orice asteptare a mea. Nu credeam ca impactul era atat de mare, dar, sigur, este efectul legii'.

Liberarea a 3.500 de detinuti sau cum ne furam singuri caciula. Din pacate, multi dintre cei liberati vor reveni in scurt timp

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a cerut Romaniei sa rezolve situatia supraaglomerarii din penitenciare. Ministerul Justitiei anunta ca a gasit rezolvarea cu ajutorul Legii recursului compensatoriu, in baza caruia multi detinuti vor putea solicita eliberarea conditionata - scrie Adriana Saftoiu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Liberarea a 3.500 de detinuti sau cum ne furam singuri caciula

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a cerut Romaniei sa rezolve situatia supraaglomerarii din penitenciare. Ministerul Justitiei anunta ca a gasit rezolvarea cu ajutorul Legii recursului compensatoriu, in baza caruia multi detinuti vor putea solicita eliberarea conditionata.

Peste 500 de detinuti au fost eliberati din penitenciarele din tara. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Legii recursului compensatoriu, pana joi la miezul noptii, au iesit din penitenciar 529 de detinuti iar.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: In cursul zilei de joi au iesit din penitenciar 529 de detinuti / Nu credeam ca impactul era atat de mare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Legii recursului compensatoriu, pana joi la miezul noptii, au iesit din penitenciar 529 de detinuti, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )