Libnet.ro
UNICEF

17:30

Peste 500 de detinuti au fost eliberati din penitenciarele din tara. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Peste 500 de detinuti au fost eliberati din penitenciarele din tara. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Legii recursului compensatoriu, pana joi la miezul noptii, au iesit din penitenciar 529 de detinuti iar. continuă pe Antena3

Efectele legii recursului compensatoriu la Penitenciarul Aiud: 25 de detinuti au fost eliberati din inchisoare

Un numar de 25 de detinuti au fost eliberati de la Penitenciarul Aiud ca urmare a beneficiilor legii recursului compensatoriu.

Peste 500 de detinuti au fost eliberati in prima zi de aplicare a legii privind recursul compensatoriu

Peste 500 de detinuti au fost eliberati astazi, in prima zi de la intrarea in vigoare a legii privind recursul compensatoriu, a anuntat, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Peste 500 de detinuti au fost eliberati in prima zi de aplicare a legii recursului compensatoriu. Urmeaza inca o mie

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat ca joi, in prima zi in care legea recursului compensatoriu a intrat in vigoare, au fost eliberati 529 de detinuti.

Sute de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile

Aproximativ 400 de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile, dupa ce joi a intrat in vigoare legea privind recursul compensatoriu, a declarat Sorin Dumitrascu, fost director al.

Nu credeam ca sunt atatia. Tudorel Toader, speriat de ce a creat prin legea marii eliberari din puscarii (VIDEO)

Peste 500 de detinuti au fost eliberati in prima zi de la intrarea in vigoarea a unii legi promovate de Tudorel Toader prin care se reduc zile din sentintele celor care au stat in conditii.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora. Cati detinuti vor fi eliberati din penitenciare, incepand de maine

Primii detinuti care vor beneficia de masuri compensatorii din cauza conditiilor grele din penitenciare vor iesi din inchisoare chiar maine, anunta ministrul Justitiei. Tudorel Toader nu a facut.

Un barbat in stare de inconstienta a fost scos din raul Dambovita

Un barbat a fost scos din Dambovita, marti, in stare de inconstienta de catre trecatori, care au anuntat incidentul la numarul de urgenta 112, a anuntat un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a fost suspendat din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte, informeaza Deschide. md. Judecatorii constitutionali de peste Prut au decis suspendarea.

Sediul Consiliului European a fost evacuat din cauza unui fum toxic. Cladirea a fost inaugurata anul trecut. Reuniunea care incepe joi a fost mutata in vechiul sediu

Summitul liderilor europeni, prevazut pentru joi si vineri la Bruxelles, nu va mai avea loc in noul sediu al Consiliului European, din cauza incidentului produs miercuri in care s-au constatat emanatii toxice.

metoo - Rimaru a fost concediat din agentia de publicitate, dupa dezvaluirile de agresiune sexuala care i s-au adus

Calin Ionescu, zis si Rimaru, a fost concediatde la agentia de publicitate Centrade Cheil, dupa acuzatiile de hartuire sexuala aparute in mediul online in cadrul fenomenului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )