Libnet.ro
UNICEF

00:07

Efectele razboiului care se duce pentru echipamente medicale: Chinezii cer preturi inzecite si banii inainte, de multe ori cumparatorii sunt pacaliti

Hotnews Hotnews,
 Efectele razboiului care se duce pentru echipamente medicale: Chinezii cer preturi inzecite si banii inainte, de multe ori cumparatorii sunt pacaliti

Spania, a doua cea mai afectata tara de coronavirus din Europa, duce un adevarat razboi pentru procurarea de provizii medicale de pe o piata chineza suprasolicitata si infestata cu fraude si speculanti, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatie pentru echipamente medicale

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca toti parlamentarii PSD vor dona jumatate din indemnizatie pentru achizitionarea de echipamente medicale. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care s-a desfasurat online.

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

Noi masuri fiscale: Bonificatii la plata impozitului pe profit si scutirea de TVA pentru importurile de echipamente medicale

Guvernul a aprobat joi un proiect de OUG privind noi masuri fiscale, cu doua prevederi, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Prima se refera la unele bonificatii calculate asupra impozitului pe profit, iar a doua la scutirea de TVA asupra importurilor de echipamente medicale.

Romania a primit acceptul Comisiei Europene pentru achizitii de echipamente medicale in limita a 10 milioane de euro - Iohannis

Romania a primit acceptul Uniunii Europene de a achizitiona echipamente medicale, precum masti, costume de protectie pentru medici si ventilatoare, in limita a 10 milioane de euro, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tara

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tar, iar o parte dintre ele vor fi distribuite in judet.

MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

Romarm va produce echipamente medicale. Virgil Popescu: Granturi pentru 325 de companii care vor sa produca materiale sanitare

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca Romarm a primit aprobare pentru fabricarea de echipamente sanitare, de masti si combinezoane, astfel incat sa ramana in productia strategica a Romaniei, po.

Universitatea din Galati a anuntat ca poate incepe producerea de echipamente medicale de protectie

Sunt avute in vedere un model de masca dintr-un poliacid lactic antibacterian si un model de vizeta de protectie. Ambele echipamente sunt in curs de omologare la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania.

MApN a solicitat 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical din Coreea de Nord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )