Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tara

Adevărul Adevărul,
Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tara

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tar, iar o parte dintre ele vor fi distribuite in judet. continuă pe Adevărul

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Scandalul s-a incheiat: spitalele din judetul Braila nu primesc bolnavi de COVID-19 din Galati

Spitalele din judetul Braila nu vor accepta si trata bolnavi de coronavirus din alte regiuni ale tarii. Anuntul prefectului judetului Braila vine dupa ce mai multi politicieni locali au protestat fata de proiectul care viza transferarea de la Galati la Braila a pacientilor cu COVID-19.

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Politistii si-au celebrat ziua in strada. Aproape 100 de angajati din judetul Hunedoara au fost avansati

Politistii si-au celebrat ziua in strada. Aproape 100 de politisti din judetul Hunedoara au fost avansati in gradul profesional, de Ziua Politiei Romane.

Dezinfectantii si echipamentele medicale aduse din Coreea de Sud vor fi distribuite in judetul Hunedoara

ISU Hunedoara a prezentat lista echipamentelor medicale care vor ajunge, joi, in judetul Hunedoara, dupa ce au fost achizitionate din Coreea de Sud.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cati oameni sunt in izolare si in carantina

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: numarul localnicilor aflati in autoizolare si in carantinta a crescut.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )