Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca: Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne, iar evenimentul de astazi este un rezultat concret al demersurilor care se fac in lupta pentru combaterea discriminarii si respectarea drepturilor omului. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA in Viena! Doi barbati au iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia l-a PRINS pe unul dintre atacatori

UPDATE:Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul petrecute la Viena, unul dintre atacatori a fost arestat. Un barbat inarmat a atacat o familie cu un cutit. Persoanele au fost.

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu confiscate de stat. Este vorba de o cladire de noua etaje de peste 2000 de metri patrati care a fost luata.

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti desfiinteaza revolutia fiscala. O nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din peisajul bancar romanesc a lansat un atac extrem de dur la adresa politicilor fiscale ale guvernarii PSD-ALDE, vehement contestate atat de sindicate, cat si de.

UiPath, primul unicorn romanesc: Unul dintre investitori este Google. Cum a ajuns firma sa valoreze 1 miliard dolari

Startupul romanesc de tehnologie UiPath a obtinut o investitie de 153 milioane dolari, unul dintre principalii investitori este Capital G, fondul de investitii al Google. Firma a fost evaluata in urma acestei investitii la 1 miliard de dolari si devine primul unicorn romanesc, potrivit anuntului oficial facut de companie. In doi ani ar umra si o listare la bursa. Noi suntem aici din noroc, nu suntem genii . ) Tehnologia este romaneasca, dar firma nu este romaneasca. Avem angajati din toata lumea. Ceea ce am facut noi aici poate fi facut de multe alte companii, spune Daniel Dines, fondatorul startup-ului.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi rade in fata si statului romani, si poporului britanic (FOTO)

Unul dintre cei mai periculosi interlopi romani, condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru santaj si tentativa de omor, se plimba nestingherit pe strazile Londrei, cu masini de 60. 000 de lire st.

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman.

Cluj-Napoca, unul dintre orasele unde iti gasesti cel mai usor de munca

Orasul Praga este pe primul loc in UE cand vine vorba de usurinta de a gasi un loc de munca, in conditiile in care, in anul 2015, aproximativ 72% dintre respondentii unui sondaj erau de acord cu afirmatia c?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )