Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Antena3 Antena3,
ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti desfiinteaza revolutia fiscala. O nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din peisajul bancar romanesc a lansat un atac extrem de dur la adresa politicilor fiscale ale guvernarii PSD-ALDE, vehement contestate atat de sindicate, cat si de.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi rade in fata si statului romani, si poporului britanic (FOTO)

Unul dintre cei mai periculosi interlopi romani, condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru santaj si tentativa de omor, se plimba nestingherit pe strazile Londrei, cu masini de 60. 000 de lire st.

Imunoglobulina i-a dat batai de cap lui Dancila. Cum a pronuntat premierul unul dintre cele mai invocate cuvinte ale momentului

Premierul Viorica Dancila se incurca in denumiri, in scandalul legat de lipsa medicamentelor. Dancila a pronuntat in mod repetat IMUNOGLOBINA, in loc de imunoglobulina, la inceputul sedintei de.

Catalin Ivan, la Adevarul Live: Guvernul Dancila, cel mai prost guvern pe care Romania putea sa-l aiba. Dragnea e unul dintre cei mai corupti politicieni

Europarlamentarul Catalin Ivan a explicat, la Adevarul Live, de ce s-au opus alesii romani din Parlamentul European ca Polonia sa fie sanctionata pentru derapajele din Justitiei si a subliniat ca Guvernul Dancila este cel mai prost cabinet pe care putea sa-sl aiba Romania.

Catalin Ivan: Guvernul Dancila e cel mai incompetent din istorie. Dragnea, corupt

Europarlamentarul Catalin Ivan a explicat, la Adevarul Live, de ce s-au opus alesii romani din Parlamentul European ca Polonia sa fie sanctionata pentru derapajele din Justitiei si a subliniat ca Guvernul Dancila este cel mai prost cabinet pe care putea sa-l aiba Romania. Mai mult, acesta a afirmat ca Liviu Dragnea ar fi unul dintre cei mai corupti politicieni.

Test de cultura generala despre pictori celebri. Cine este autorul celei mai scumpe lucrari vandute vreodata

Va propunem un test de cultura generala despre viata si opera unora dintre cei mai importati pictori ai lumii. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Destinul tragic al celui mai inteligent om din istorie. Nu avea nici doi ani cand incepuse sa citeasca

William James Sidis a fost considerat unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe planeta, insa I. Q sau extrem de ridicat nu i-a oferit o viata pe masura, ba din contra. Nascut in New Yok City din imigrant.

ALERTA in Viena! Doi barbati au iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia l-a PRINS pe unul dintre atacatori

UPDATE:Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul petrecute la Viena, unul dintre atacatori a fost arestat. Un barbat inarmat a atacat o familie cu un cutit. Persoanele au fost.

Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca: Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne, iar evenimentul de astazi este un rezultat concret al demersurilor care se fac in lupta pentru combaterea discriminarii si respectarea drepturilor omului.

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu confiscate de stat. Este vorba de o cladire de noua etaje de peste 2000 de metri patrati care a fost luata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )