Libnet.ro
UNICEF

11:30

EGS-zs8-1, galaxia care se afla la cea mai mare distanta de Terra

Adevărul Adevărul,
EGS-zs8-1, galaxia care se afla la cea mai mare distanta de Terra

Astronomii de la doua universitati americane au descoperit o galaxie care se afla la cea mai mare distanta in spatiu si in timp fata de Pamant, potrivit Science Daily si space. com. continuă pe Adevărul

Spania, cea mai competitiva tara din lume la turism. Pe ce loc se afla Romania

Spania este tara cu cea mai competitiva industrie a turismului din lume, cu o valoare de 5,31 din 7, potrivit unui clasament realizat de Forumul Economic Mondial, scrie ziarul spaniol El Pais .

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Irina Begu, cea mai buna clasare din cariera. Ce loc are garantat, dupa Madrid

Irina Begu, 37 WTA, care a reusit, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid, a doua cea mai importanta performanta a sa din acest an, va urca, incepand cu 11 mai, pe cea mai buna pozitie din cariera.

Huawei P8, in flacari: Chinezii au facut cea mai nebuneasca reclama pentru noul flagship

Focul este un element dificil de capturat in poze. Nu numai ca este periculos, dar luminozitatea variaza mult, expunerea lunga rezulta in motion blur si contrastul dintre subiect si flacari este mare. Toate acestea ne dau de inteles un singur lucru: daca vrei sa faci o poza buna in care sa ai flacari, ai nevoie [] Huawei P8, in flacari: Chinezii au facut cea mai nebuneasca reclama pentru noul flagship Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata chineza - cea mai interesanta dintre pietele globale de actiuni

Piata chineza de actiuni este de departe cea mai interesanta, pentru urmatoarele 6-12 luni, considera Dragos Darabut, director general Vanguard Asset Management, care ne-a acordat un interviu.

Sondaj Trusted Brands: Adevarul este de cinci ani ziarul in care romanii au cea mai mare incredere

Adevarul isi pastreaza pozitia de cel mai de incredere cotidian din Romania pentru a cincea oara consecutiv, potrivit studiului Trusted Brands 2015 Marcile in care au incredere romanii.

Daniel Constantin, despre discutiile pe care le-a avut cu retailerii: inghetarea preturilor este cea mai buna masura (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a.

Norvegia, cea mai buna tara din lume in care sa fii mama. Romania, pe locul 66 din lume si ultima in Uniunea Europeana

Norvegia este cea mai buna tara in care o femeie poate deveni mama, potrivit unui clasament al organizatiei Save the Children, noteaza AFP. Finlanda, liderul de anul trecut, ocupa a doua pozitie. Ultimele.

Strada Regala a Brailei a ajuns Cenusareasa orasului. Are potentialul de a fi cea mai sic strada din Centrul Vechi, insa este lasata in mizerie

Cunoscuta candva drept cea mai sic strada a Brailei, fosta Regala, actuala Str. Mihai Eminescu arata de-a dreptul jalnic asa incat, in loc sa faca cinste orasului cu imobilele sale de patrimoniu, a ajuns sa fie o pata de rusine pe obrazul edililor dar si a brailenilor deopotriva.

Mihaela Nicola: Cea mai buna decizie pentru dezvoltarea The Group a fost parteneriatul cu Omnicom

Cea mai buna decizie de business pentru dezvoltarea The Group, in cei zece ani de la fondarea holdingului, a fost incheierea parteneriatului cu Omnicom, al doilea grup de comunicare la nivel global in functie de cifra de afaceri, a declarat pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )