Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elan Schwartzenberg, arestat in lipsa, a fost trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din cel al lui Radu Mazare

Adevărul Adevărul,
Elan Schwartzenberg, arestat in lipsa, a fost trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din cel al lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, trimiterea in judecata a lui Elan Schwartzenberg acuzat ca l-ar fi ajutat pe omul de afaceri Morgenstern Avraham sa-i dea mita lui Radu Mazare 175. 000 de pentru a castiga contractul de construire a Campusului social Henri Coanda din Constanta. Dosarul a fost disjuns din cel in care Radu Mazare si fratele sau, fostul senator Alexandru Mazar, sunt judecati pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

UPDATE Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta / Consilierul judetean care mai este implicat in dosar si-a recunoscut vinovatia

Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis de DNA in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca a primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei de la un consilier judetean caruia i-a promis ca ii va numi o ruda intr-o functie publica.

Traficantul de droguri din gasca interlopului Dutu care a amenintat cu moartea un politist chiar in sectia de politie a fost trimis in judecata

Iosif Marian Grijincu, un traficant de droguri din gasca interlopului radautean Dutu, a fost trimis in judecata dupa ce a amenintat cu moartea un politist chiar in interiorul sediului Politiei municipiului Radauti.

Primarul comunei valcene Racovita, trimis in judecata pentru ca nu a protejat un sit arheologic

Primarul comunei valcene Racovita, Sonia Iliescu, precum si fostul viceprimar al localitatii, Ioan Fasca, au fost trimisi, miercuri, in judecata, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, ei fiind acuzati de procurori de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit in forma continuata, anunta un comunicat al Parchetului, citat de Agerpres.

DNA: Ofiter MAI, trimis in judecata pentru complicitate la luare de mita si trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-a trimis in judecata, in stare de libertate, pe Eduard Paul Ciobanu, la data faptelor angajat al unei societati comerciale si membru al comisiei de evaluare/licitatie, pentru luare de mita si trafic de influenta, Ionel Badea, la data faptelor ofiter de politie in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, si Razvan Viorel Poppa pentru complicitate la infractiunile mentionate, scrie Agerpres.

Elan Schwartzenberg trimis in judecata intr-un dosar disjuns din cel al lui Mazare

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg, arestat in lipsa, a fost trimis in judecata in decembrie 2017 de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la dare de mita, intr-un dosar disjuns din cel in care, la data de 31 martie 2016, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Radu Mazare, Alexandru Mazare si Avraham Morgenstern.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost trimis in judecata de procurorii DNA. IATA COMUNICATUL DNA: in cauza mediatizata prin comunicatele nr. 734/VIII/3 din 30 mai 2016 si nr. 398/VIII/3 din 1.

Fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Nicolae Stanciu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, de catre procurorii Directoiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru spaga

Judecatorul Nicolae Stanciu, fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Valeriu Zgonea, PSD, fost presedinte al Camerei Deputatilor intre 2012 si 2016, a fost trimis de DNA in judecata sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza pe acesta ca ar fi primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi primit de la fostul consilier judetean din Buzau Dumitru Dobrica peste 62. 000 de lei, dupa ce i-a promis angajarea unei rude intr-o functie importanta, prin exercitarea influentei asupra unor functionari publici, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )