Libnet.ro
UNICEF

10:45

ELCEN: Falimentul RADET nu va determina sistarea furnizarii energiei termice

România Liberă România Liberă,
ELCEN: Falimentul RADET nu va determina sistarea furnizarii energiei termice

Atat timp cat plata energiei termice va fi asigurata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, aceas. continuă pe România Liberă

HOTARARE DEFINITIVA A CURTII DE APEL BUCURESTI RADET - in faliment

Avocatul Piperea, administrator judiciar RADET: Hotararea judecatorului este singura care se impune, insa este, categoric, gresita * ELCEN: Deschiderea procedurii de faliment a RADET nu va determina sistarea furnizarii energiei termice de catre ELCEN, atat timp cat plata acesteia va fi asigurata de PMB * Gabriela Firea: Lichidarea RADET nu inseamna si lichidarea sistemului de termoficare din Capitala RADET a intrat, ieri, in faliment. Decizia este definitiva si a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti CAB).

ELCEN: Bucurestenii vor avea caldura si apa calda cat timp va exista garantia Primariei de achitare a serviciilor prestate

Deschiderea procedurii de faliment a RADET nu va determina sistarea furnizarii energiei termice de catre ELCEN atata timp cat plata acesteia va fi asigurata de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), anunta ELCEN intr-un comunicat de presa.

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

ELCEN: Nu vom sista furnizarea energiei termice, daca plata acesteia va fi asigurata de catre Primarie!

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat luni ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, .

Falimentul RADET si chestiunea renuntarii la ELCEN in Pipera si Colentina: cat adevar si cata minciuna?

Chiar in ziua de dupa alegerile prezidentiale, in care teoretic din presa ar fi trebuit sa nu mai iasa niciun subiect mai vizibil decat scorurile candidatilor si numaratoarea voturilor, s-au auzit doua vesti: 1. Falimentul RADET e definitiv; si 2. RADET anunta ca se gandeste sa renunte la ELCEN in Pipera si Colentina. intrucat veti auzi multe bazaconii zilele acestea si in special dna Firea face ce stie cel mai bine sa arunce pisica in curtea altcuiva, ca totul in mandatul sau este despre PR, nu despre administrarea Bucurestiului sa clarificam cateva chestiuni.

Guvernul PNL ia masuri de urgenta dupa falimentul RADET

GuvernulPNLia masuri de urgenta dupa falimentul RADET si o acuza de incompetenta pe Gabriela Firea, primar general al Bucurestiului. Ministrul Economiei si Energiei,Virgil Popescu, a.

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul .

Curtea de Apel Bucuresti a decis falimentul RADET Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni falimentul RADET, respingand recursul facut de Primaria Capitalei. Sentinta este definitiva. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da asigurari ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, iar activitatea Regiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

ANALIZA: Prin falimentul RADET nu se pune problema sistarii furnizarii agentului termic pentru Capitala

Prin constatarea falimentului RADET, nu se pune problema sistarii furnizarii agentului termic pentru Capitala, spun analistii Frames, intr-o analiza privind efectele falimentului regiei, care arata ca Elcen va urma sa incheie un nou contract pentru vanzarea de energie termica direct cu Primaria Municipiului Bucuresti, care va trebui sa isi asume aceasta activitate, cel mai probabil prin intermediul companiei municipale Termoenergetica, care va prelua patrimoniul si activitatea RADET.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )