Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

ADPM ADPM,
Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport. continuă pe ADPM

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Video. Cum arata primele autobuze electrice din Romania, puse in circulatie la Cluj

Primele zece autobuze electrice din Romania au fost puse in circulatie, joi, de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP), scrie Agerpres .

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Un bogatas din Romania a vrut sa cumpere un hotel celebru. Cand s-a uitat mai bine, si-a retras subit oferta. Ce a descoperit

Patronul FCSB, Gigi Becali, a incercat sa intre pe piata hoteliera din cea mai scumpa zona de pe litoral, insa n-a avut prea mult succes. Publicatia business-review. eu sustine ca omul de afaceri din Pipera a f?.

Protocolul secret din Justitie, noi dezvaluiri. Cand va fi facut public documentul exploziv

Protocolul secret dintre SRI, Parchetul General si inalta Curte de Casatie si Justitie, semnat in 2009, ar putea fi desecretizat zilele urmatoare. Toti cei trei semnatari ai documentului sunt de acord ca.

Avertisment dur privind securitatea de pe stadionele din Romania: Se poate intampla ceva mai rau ca in Colectiv!

Decizia Asociatiei Muncipale de Fotbal Bucuresti AMFB) de a organiza primele meciuri din play-off-ului Ligii a 4-a, unde participa echipa ca Academia Rapid sau CSA Steaua, pe stadionul Valentin Stanescu din.

Oficial: Masinile diesel dispar din Romania. in ce orase sunt interzise

Comisarul european Elzbieta Bienkowska a declarat ca, in cativa ani, masinile diesel vor disparea. Mai mult, aceasta sustine ca tari precum Romania, Polonia si Slovacia ar trebui sa creasca numarul.

Gata, e OFICIAL! Dispar masinile diesel, inclusiv din Romania!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, a sustinut ca masinile diesel sunt terminate. De asemenea, Bienkowska a explicat ca masinile diesel vor disparea in cativa.

Gata, e OFICIAL! Dispar masinile diesel, inclusiv din Romania!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, a sustinut ca masinile diesel sunt terminate. De asemenea, Bienkowska a explicat ca masinile diesel vor disparea in cativa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )