Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un bogatas din Romania a vrut sa cumpere un hotel celebru. Cand s-a uitat mai bine, si-a retras subit oferta. Ce a descoperit

Antena3 Antena3,
 Un bogatas din Romania a vrut sa cumpere un hotel celebru. Cand s-a uitat mai bine, si-a retras subit oferta. Ce a descoperit

Patronul FCSB, Gigi Becali, a incercat sa intre pe piata hoteliera din cea mai scumpa zona de pe litoral, insa n-a avut prea mult succes. Publicatia business-review. eu sustine ca omul de afaceri din Pipera a f?. continuă pe Antena3

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Video. Cum arata primele autobuze electrice din Romania, puse in circulatie la Cluj

Primele zece autobuze electrice din Romania au fost puse in circulatie, joi, de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP), scrie Agerpres .

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

ZIUA COPILULUI 2018. Veste fantastica despre copiii din Romania de 1 Iunie

La nivelul Uniunii Europene, 15% din gospodariile cu copii erau alcatuite anul trecut din familii monoparentale, cel mai scazut procent fiind inregistrat in Croatia si Romania, arata datele.

Doliu in lumea muzicii. O interpreta celebra din Romania s-a stins din viata

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. Clopote albe si clopote negre o insotesc astazi in drumul spre eternitate pe Roxana Popescu, un om care a ne-a rascolit din umbra.

Doliu in lumea muzicii! O cunoscuta interpreta si textiera din Romania s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. Clopote albe si clopote negre o insotesc astazi in drumul spre eternitate pe Roxana Popescu, un om care a ne-a rascolit din umbra sufletele.

Iliescu si Basescu, AUDIATI in ancheta privind inchisorile secrete ale CIA din Romania. Fostii presedinti AU NEGAT SUB JURAMANT ca stiau de ele (surse)

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a condamnat Romania in dosarul inchisorilor secrete ale CIA, tara noastra fiind gasita de incalcarea drepturilor unui detinut din acest centru. Detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )