Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electric Black Friday pentru clientii Bizze: Cumpara-ti bicicleta electrica la super pret! [P]

Playtech Playtech,
Electric Black Friday pentru clientii Bizze: Cumpara-ti bicicleta electrica la super pret! [P]

De Black Friday, cea mai mare sarbatoare a reducerilor, producatorul roman de biciclete electrice Bizze. ro vine in intampinarea clientilor cu o oferta atragatoare. Orice model disponibil pe site poate fi cumparat cu o reducere de 30%. Viitorul este unul electric, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni. Timid, cu pasi mici, romanii []. continuă pe Playtech

eMAG Black Friday: Sfaturi generale de cumparaturi in cursa reducerilor

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

Ce e distractiv la emag.ro de Black Friday: Pregateste-te de mata neagra

Emag. ro face de ceva ani niste intalniri inainte de Black Friday pentru a promova in presa, intr-un mod considerat de ei informal BTL - below the line) campania de reduceri din Vinerea Neagra. Insa, nici dupa atatia ani, nu a reusit sa isi rezolve problema.

Recomandarile politistilor inainte de Black Friday: Nu platiti in avans bunurile comandate pe internet de la persoane necunoscute

Pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni cand faceti plati on-line sau cumparati ceva de pe internet, politistii au cateva recomandari, mai ales ca peste 2 zile va fi Black Friday.

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Vinerea Neagra este ocazia perfecta sa va cumparati un cuptor cu microunde. Reducerile sunt considerabile. LaeMAG, cel mai mare magazin online din Romania,.

Black Friday 2017: de la eMAG la Altex, ce magazine prefera romanii

Black Friday 2017se afla pe buzele romanilor sau, ma rog, pe ale majoritatii. Un studiu iti arata cum reactioneaza clientii in pragul celui mai mare eveniment de shopping, pe ce se axeaza in mod special si cat vor cheltui in cele 24 de ore sau cateva zile de Black Friday de la mai toate magazinele, [].

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie.

FAN Courier se asteapta ca Black Friday sa genereze comenzi cu 35% mai mari fata de o zi obisnuita si cu 20% mai mari fata de Black Friday 2016

FAN Courier, cea mai mare companie locala de curierat, estimeaza o crestere cu pana la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, in perioada 17-24 noiembrie, cand este programata cea mai mare campanie nationala de reduceri, Black Friday. Compania a livrat in Black Friday-ul de anul trecut 1,1 milioane pachete, iar pentru a face fata anul acesta a crescut cu 10-15% personalul si a pregatit o echipa de interventie rapida in Bucuresti. Compania are aproape 5. 800 de angajati.

BLACK FRIDAY. Recomandarile politistilor de Black Friday 2017: la ce trebuie sa fii atent

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black.

Black Friday 2017 la FashionUP a inceput: reduceri de pana la 90%

Black Friday la retailerul online de imbracaminte FashionUP a inceput: peste 700. 000 de produse se afla in promotia FashionUP de Black Friday 2017, cu reduceri de pana la 90%. Alfa mai jos reducerile pentru fiecare categorie:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )