Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Basescu despre prezidentiabili: Predoiu - cu prune in gura, Ponta - tanar invechit in rele, Antonescu - raul cel mai mic

Hotnews Hotnews,
 Elena Basescu despre prezidentiabili: Predoiu - cu prune in gura, Ponta - tanar invechit in rele, Antonescu - raul cel mai mic

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat sambata, intr-un interviu acordat Agerpres, ca il prefera in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care vor avea loc in toamna, pe candidatul PNL Crin Antonescu, pe care il considera raul cel mai mic, spre deosebire de fostul ei coleg de partid, prezidentiabilul PDL Catalin Predoiu, despre care spune ca are prune in gura si probleme de dictie. Despre Victor Ponta, un posibil prezidentiabil al PSD, fiica presedintelui Traian Basescu crede ca acesta e un tanar invechit in rele. continuă pe Hotnews

VIDEO Elena Basescu a incurcat Miscarea Populara cu PDL-ul, la Sibiu. EBA si Elena Udrea, intampinate de familia Cioaba

Prezenta la Sibiu, la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara, Elena Basescu a facut o gafa de proportii: a incurcat, in discurs, Miscarea Populara cu Partidul Democrat Liberal.

VIDEO Elena Basescu a incurcat Miscarea Populara cu PDL, la Sibiu. EBA si Elena Udrea, intampinate de familia Cioaba

Prezenta la Sibiu, la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara, Elena Basescu a facut o gafa de proportii: a incurcat, in discurs, Miscarea Populara cu Partidul Democrat Liberal.

Elena Basescu: Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al tarii. A ales sa-si termine urat cariera

Elena Basescu afirma ca PDL a devenit un partid anti-Basescu intrucat pe lista acestuia se afla pe locurile eligibile numai cei care l-au atacat public pe presedinte si ca Theodor Stolojan a ales sa isi termine urat cariera politica si reprezinta, in PE trecutul comunist al tarii.

Elena Basescu: Nu stiu daca am avut sau inca am cabinet de europarlamentar la Sibiu

Elena Basescu spune ca nu stie daca mai are cabinet de europarlamentar la Sibiu si ca a inteles ca acesta i-ar fi fost desfiintat de deputatul PDL Raluca Turcan, dar ca ea isi plateste in continuare.

Europarlamentare: Elena Basescu o acuza pe Raluca Turcan ca i-ar fi desfiintat cabinetul

Elena Basescu nu stie daca mai are cabinet de europarlamentar la Sibiu, acolo unde se afla colegiul ei. Ea o acuza pe deputatul PDL Raluca Turcan ca i-ar fi desfiintat cabinetul dupa ce eurodeputatul a demisionat din PDL si s-a inscris in PMP, conform Mediafax.

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Este un instrument in mana baronilor PSD

Deputatul PMP Elena Udrea a afirmat, vineri, ca premierul Victor Ponta este un instrument in mana baronilor PSD are au autoritate asupra lor, relateaza Agerpres. Nu este decat un instrument in.

Ioana Basescu, despre cazul NANA: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului

Ioana Basescu a declarat, miercuri, intr-un punct de vedere remis in urma deciziei comisiei parlamentare de ancheta Calarasi, ca inactivitatea societatii de la care a achizitionat terenul din Nana nu poate fi.

Reactii dupa retinerea edilului Constantei. Mircea Basescu, despre Radu Mazare: E un circar

Ziarul Adevarul a vorbit cu principalii factori din viata publica a orasului Constanta, oameni de afaceri, fosti adversari politici ai edilului, despre acuzele care planeaza asupra lui Radu Mazare, de luare de mita. Unii au spus ca Mazare este un circar si cand e vorba de distractie si cand e vorba de lucruri grave, insa nimeni nu s-a bucurat sa-l vada pe primar cu catuse la maini.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )