Libnet.ro
UNICEF

23:15

Elena Merisoreanu face dezvaluiri socante. Ce s-a intamplat dupa ce a invitat-o pe amanta sotului la ea acasa

Playtech Playtech,
Elena Merisoreanu face dezvaluiri socante. Ce s-a intamplat dupa ce a invitat-o pe amanta sotului la ea acasa

Elena Merisoreanu a facut dezvaluiri socante in cadrul unui interviu. Interpreta de muzica populara a aflat la un moment dat ca sotul ei o insala si a invitat-o pe amanta acestuia acasa. Desi putea sa se razbune, vedeta a ajuns sa fie prietena cu cea care ii furase sotul. Elena Merisoreanu a invitat-o pe amanta . continuă pe Playtech

Asa ceva E IREAL! Elena Merisoreanu S-A iMPRIETENIT cu AMANTA SOTULUI! Am invitat-o la mine acasa si...

Elena Merisoreanu a trecut prin clipe grele, cu cativa ani in urma. Sotul ei, Viorel Croitoru, a inselat-o cu o.

Dezvaluiri SOCANTE in SUA: Donald Trump ar fi trimis presei poze cu sotia sa DEZBRACATA (FOTO)

Dezvaluiri socante despre Melania si Donal Trump, facute de in cartea corespondentei CNN Kate Bennett. Potrivit autoarei, Donald Trump ar fi trimis presei, prin Roger Stone, un vechi aliat si consilier al.

Cum era Viorica Dancila ca profesoara, la Videle. Un fost elev face dezvaluiri senzationale: Era fasneata

Fostul Prim Ministru al Romaniei, Viorica Dancila, pentru moment a disparu din viata politica. Mai nou se plimba prin market-urile din Ploiesti. Cum era Viorica Dancila ca profesoara, la Videle. Nu se stiu, in amanunt, foarte multe lucruri despre tineretea Vioricai Dancila, dar apar, pe zi ce trece, personaje din trecutul domniei sale, care au .

Cutremur in muzica populara! Elena Merisoreanu si-a prins sotul cu AMANTA: Te tai bucati si te arunc la caini! Detalii BOMBA

Elenea Merisoreanu a oferit detalii bomba despre un teribil secret pe care l-a ascuns timp de mai multi ani fata de sotul ei. Cantareata a vorbit despre momentul in care a descoperit ca a inselat-o.

Mihai Tudose face dezvaluiri incendiare: Ponta vrea sa fie presedinte in 2024. Altceva nu-l intereseaza!

Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat dupa demisia sa din partidul Pro Romania, ca singurul obiectiv al lui Victor Ponta este sa ajunga presedinte in 2024. Acum doua zile, liderul.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )