Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Udrea o ataca pe Kovesi: incearca sa scape de cucuveaua mov

Antena3 Antena3,
Elena Udrea o ataca pe Kovesi: incearca sa scape de cucuveaua mov

Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou! De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul. continuă pe Antena3

Udrea, dupa ce DNA a cerut aviz Camerei Deputatilor pentru urmarirea sa penala: Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov folosindu-se de mine!

Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor!, ii transmite Elena Udrea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Elena Udrea:Codruta Kovesi s-a bazat pe sprijinul lui Ioan Rus si al PSD pentru numirea sa in al doilea mandat de Procuror general

Elena Udrea o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a fost ajutata de Ioan Rus si PSD sa obtina cel de-al doilea mandat de Procuror general, informeaza Stiripesurse. ro. Era prietena cu domnul Ghita, cu.

Cucuveaua mov nu se rezuma doar la Kovesi: Aceasta este un adevarat brand folosit in comert (FOTO)

Sintagma cucuveaua mov este o aparitie recenta in spatiul public romanesc, odata cu afirmatiile lui Sebastian Ghita conform carora Laura Codruta Kovesi folosea un cont de mail intitulat.

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Scandalul Cucuveaua mov. Mircea Marian: Stiu un ziarist caruia Codruta Kovesi ii trimitea mailuri (VIDEO)

Jurnalistul Mircea Marian a facut, miercuri, pe B1 TV noi dezvaluiri despre scandalul momentului Cucuveaua mov. Acesta a declarat ca stie un ziarist care caruia Kovesi ii trimitea.

Coincidenta sau nu? Cu cateva zile inainte de izbucnirea scandalului Cucuveaua mov, Ambasada SUA a postat pe Facebook o imagine cu cucuvele! (FOTO)

In contextul deja celebrului scandal Cucuveaua mov, atrage atentia o postare facuta de Ambasada SUA la Bucuresti cu doar cateva zile inainte ca deputatul Sebastian Ghita sa publice.

Elena Udrea, sfidatoare la adresa sefei DNA: De ce ar trebui sa ies din politica cand vrea doamna Kovesi? Sunt un politician de care Romania are nevoie,

Invitata la postul de televiziune B1 TV, Elena Udrea a vorbit despre ultimele acuzatii formulate de DNA in dosarul Ioanei Basescu, fiica cea mare a fostului sef de stat. Fostul ministru al Turismului este acuzat de instigare la luare de mita in campania electrorala din 2009.

Elena Udrea, atac la adresa PNL: Este fortat de papusarii din spate sa se innoiasca

Intr-o postare de pe Facebook, Elena Udrea i-a ironizat pe liberali, care incearca sa atraga mai multe personalitati din Romania, pentru a avea mai mult succes la alegerile din.

DNA cere urmarirea penala pentru Elena Udrea intr-un nou dosar

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere din nou urmarirea penala pentru deputatul Elena Udrea. Este vorba de cauza mediatizata pe 22 septembrie 2016, cand Elena Udrea a fost audiata de procurori.

DNA cere aviz la Camera Deputatilor pentru Elena Udrea, suspectata de noi fapte in dosarul finantarii campaniei din 2009

DNA cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Turismului Elena Udrea, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care ar fi suspectata si de doua infractiuni de instigare la luare de mita,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )