Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

FOTO VIDEO Udrea si Bica, arestate preventiv. Autoritatile din Costa Rica: Un copil nu este un impediment in procesul de extradare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Udrea si Bica, arestate preventiv. Autoritatile din Costa Rica: Un copil nu este un impediment in procesul de extradare

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de judecatori, dupa ce cu o zi inainte au fost retinute de INTERPOL in Costa Rica. Cele doua vor sta private de libertate pentru cel mult doua luni. Reprezentantii Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica au declarat ca faptul ca Elena Udrea are un copil nu este un impediment in procesul ei de extradare. continuă pe Adevărul

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

FOTO VIDEO Darul zeilor in Antichitate. Unul din parintii medicinei i-a dedicat un intreg capitol in Canonul Medicinei

Inca din Grecia antica, gutuia era considerata drept dar al zeilor. Avicenna i-a dedicat un intreg capitol in Canonul Medicinei. Din timpuri stravechi, fructul a fost de ajutor intr-o gama variata de boli, folosindu-se pe scara larga in medicina populara, pana in zilele noastre.

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni

Magistratii din Costa Rica au decis ca Elena Udrea si Alina Bica sa primeasca mandate de arestare preventiva. Stire in curs de actualizare .

FOTO Elena Udrea si Alina Bica au fost duse in fata judecatorilor cu propunere de arestare

Elena Udrea si Alina Bica vor fi prezentate, joi seara, in fata unei instante din Costa Rica, cu propunere de arestare preventiva, pe numele celor doua fiind emis, miercuri seara ora locala) o ordonanta de retinere.

Ce sanse sunt ca Udrea si Bica sa fie extradate din Costa Rica

Retinute in Costa Rica, in baza unui mandat de urmarire internationala emis de Interpol, Elena Udrea si Alina Bica au sanse mari sa nu fie aduse in Romania pentru a-si ispasi pedepsele. Cel putin asta cred specialistii in Drept.

FOTO VIDEO Cum arata autospeciala din Teleorman, cu scara de 42 de metri, ce salveaza vieti. La cat se ridica valoarea ei

O autospeciala de interventie cu o scara de 42 de metri a ajuns, de cateva zile, la pompierii din Teleorman. A fost cumparata de IGSU printr-un proiect cu finantare europeana. Noua achizitie va deservi intreg judetul.

DOLIU in lumea muzicii: Cea care a inspirat legendara piesa Peggy Sue A MURIT la 78 de ani (FOTO, VIDEO)

Peggy Sue Gerron Rackham, femeia care a inspirat piesa lui Buddy Holly din 1958, Peggy Sue, a murit. Ea avea 78 de ani. Gerron a murit luni la Centrul Medical al Universitatii din Lubbock, Texas, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )