Libnet.ro
UNICEF

22:30

Toader: Elena Udrea nu este un subiect pentru mine. Eu sunt ministru pentru toti romnii

Hotnews Hotnews,
 Toader: Elena Udrea nu este un subiect pentru mine. Eu sunt ministru pentru toti romnii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca, pentru el, retinerea Elenei Udrea nu este un subiect, reafirmand ca institutia pe care o conduce si-a indeplinit obligatiile la timp. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, gesturi dureroase din inchisoare, pentru fiica ei. A fost nevoie de interventia politistilor

Elena Udrea trece prin momente cumplite in inchisoarea de femei din San Jose, Costa Rica. Conform spuselor lui Cornel Tabacaru, un om de afaceri ce traieste de ani buni in Costa Rica, Elena Udrea este nevoita sa se.

Tudorel Toader: O extradare este posibila chiar daca nu avem un tratat bilateral de extradare cu Republica Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute miercuri seara de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Tudorel Toader sustine ca o extradare este posibila chiar daca Romania nu are un tratat biliat.

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele.

Dosarul Hidroelectrica: Un nou proces pentru Elena Udrea. Instanta a pus sechestru pe bunuri

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins toate cererile fostului ministru Elena Udrea si ale lui Dan Andronic in dosarul Hidroelectrica in care sunt acuzati de fapte de coruptie, si au constatat legalitatea probelor, stabilind ca poate incepe judecata. Decizia instantei nu este definitiva.

SONDAJ Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica?

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica, in urma unei actiuni Interpol. Ele sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia romana. Avocatul Elenei Udrea a spus, insa, ca sunt sanse zero ca aceasta sa fie extradata. Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica? Participa la sondajul HotNews. ro.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

Elena Udrea si Alina Bica, retinute de INTERPOL

ACTUALIZARE - Avocatul Elenei Udrea spune ca sunt 'zero ' sanse ca aceasta sa fie extradata din Costa Rica Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat astazi dimineata ca sansele sunt zero ca aceasta sa fie extradata din Costa Rica, unul dintre argumente fiind ca legislatia din acea tara interzice separarea copilului de parinti. ------- Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Biroul National Interpol din Costa Rica, anunta institutia, care precizeaza ca ele au fost ridicate de pe strada.

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de politie in Costa Rica VIDEO

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, care sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe.

Fabulos! Cat valoreaza tinuta cu care era Elena Udrea in momentul arestarii

Elena Udrea a ajuns in arestul politiei din Costa Rica incaltata cu o pereche de sandale albe, Hermes, al caror pret este de aproape 700 de dolari. in momentul arestarii, Elena Udrea a fost ridicata de.

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )