Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea explica de ce vrea un loc de deputat, la Bucuresti, ca independent: imi asum tot ceea ce am facut ca politician

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea explica de ce vrea un loc de deputat, la Bucuresti, ca independent: imi asum tot ceea ce am facut ca politician

Elena Udrea a decis sa candideze ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Politicianul a scris pe pagina sa de Facebook ca este hotarata sa lupte pentru o tara normala. continuă pe România Liberă

Elena Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent

Elena Udrea a anuntat astazi la Instanta Suprema ca va incerca sa obtina un nou mandat la alegerile parlamentare din decembrie, transmit surse din presa.

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Fostul ministru Elena Udrea a anuntat, ieri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Elena Udrea are un iubit tanar manechin plin de muschi? FOTO

Elena Udrea iubeste din nou. La trei ani de la divortul de Dorin Cocos, fostul ministru are, se pare, o relatie cu un tanar manechin, plin de muschi, cu care si-a petrecut si vacanta la mare. Iata cum arata alesul ei.

FOTO VIDEO Elena Udrea, absenta in prima zi la Teologie. inscrierea la master i-a fost girata deiPS Daniel. Profesorii de la Cluj: Sa se imbrace decent!

Elena Udrea nu a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar la Facultatea de Teologie din Cluj. Daca iPS Daniel, cel care a semnat binecuvantarea necesara intrarii la masterat, considera ca Udrea are calitatile cerute de Biserica pentru a studia la Teologie, profesorii de la Cluj ii recomanda sa se imbrace decent cand vine la Facultate.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura independenta in alegerile parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart (VIDEO)

Elena Udrea a facut miercuri la iesirea de la Curtea Suprema un anunt privind viitorul sau politic. Fosta ministra a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si.

Elena Udrea iubeste din nou: Imaginea care confirma relatia cu tanarul Adrian Alexandrov (FOTO)

De cateva luni, in spatiul public au aparut zvonuri ca Elena Udrea ar avea o relatie cu fostul manechin Adrian Alexandrov. O imagine, publicata de Click!, demonstreaza ca intre fostul ministru.

VIDEO. in ce conditii va locui studenta Elena Udrea la Cluj: Sunt doar doua zile pe saptamana in care trebuie sa fiu acolo

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, este, din aceasta saptamana, studenta a programului de masterat Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, declarand ca isi doreste sa locuiasca la camin in cele doua zile in care ii este solicitata prezenta la cursuri.

Elena Udrea: Am decis sa candidez ca independent. Nu m-am consultat cu Traian Basescu, drumurile noastre se despart aici

Elena Udrea a fost la un nou termen din dosarul Gala Bute la iCCJ. Ea a cerut, din nou, audierea lui Catalin Predoiu si Emil Boc, dar un anunt surpriza a venit dupa proces. Elena Udrea a anuntat ca va ca.

Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent. Despre Basescu:Drumurile noastre se despart

Elena Udrea a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si independenta si nu cu sprijinul PMP.

Preacucernica Elena Udrea si-a gasit iubit. Radu Banciu: Lipoveanul cu mana cat toate capacele de WC o va invineti (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de miercuri despre schimbarile din viata Elenei Udrea: despartirea de PMP, apropierea de teologie si noua sa cucerire. Jurnalistul nu vede cu ochi buni iubirea fostului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )